Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Messi is niet zeker van de confrontatie met Nice!

Lancering echter! Voetbalclub Paris Saint-Germain: de 10 beste passerende spelers in de geschiedenis

Als je je afvraagt ​​hoe Lionel Messi gisteravond leefde, heeft de medische staf van Paris Saint-Germain je een hint gegeven. Hij is dinsdag al ziek, een slachtoffer van de maag (zoals Leandro Paredes). Wat suggereert dat hij na het feest verkouden was, bijvoorbeeld door te gaan vieren met zijn vriend Luis Suarez…

Naast Messi en Paredes die niet zeker waren van de schok tegen de Aiglons, is Neymar duidelijk afwezig en is hij tot januari uit het veld. Zoals het geval is met Georginio Wijnaldum, die pas donderdag de training hervat. Ander Herrera ook. Als alles goed gaat, moet het aan het einde van de week worden hervat. Ten slotte is Julian Draxler gepland om slechts twee of drie weken terug te keren. Dat zijn veel afwezigen voor een belangrijke wedstrijd!

Messi slachtoffer van smaak na Ballon d’Or

De dag na zijn zevende Ballon d’Or, is Lionel Messi onzeker over de schok van morgenavond tegen OGC Nice in het Parc des Princes. De Argentijn lijdt namelijk aan gastro-enteritis, net als zijn landgenoot Leandro Paredes.

READ  Ons Vossenprogramma op zondag 18 april