Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Voor 2022 stuurt Mbappé een laatste sterk signaal naar Real Madrid!

Lancering echter! Voetbalclub Paris Saint-Germain: de 10 beste spelers in de geschiedenis

Kylian Mbappé (23) is niet van plan zijn inspanningen in Paris Saint-Germain te sparen. Terwijl hij aan het begin van de week vanuit Dubai zei dat hij van plan is zijn contract tot juni 2022 te vervullen, is het de wereldkampioen van 2018 die op de laatste dag van het jaar het geld verdiende!

Kylian Mbappé traint nu in het Camp des Loges, zoals hij laat zien in zijn Instagram-verhaal, meldt de journalist Hadrien Grenier op zijn Twitter-account. Hij is de enige aanwezige speler. Herinnering: de training voor de groep wordt zaterdag hervat, behalve voor de Zuid-Amerikaanse spelers die een dag extra hebben.”

Als er een nodig was, liet de aanvaller van Paris Saint-Germain niet na om Real Madrid een laatste signaal te geven over zijn dagelijkse deelname aan de hoofdstadclub. We kijken nu reikhalzend uit naar de dubbele confrontatie tussen de twee strijdende teams in de Champions League.

samenvatten

Voor de oudejaarsavond telde Kylian Mbappé (23 jaar) zijn inspanningen niet en presenteerde hij zich op het trainingscentrum van Paris Saint-Germain! Een heel sterk signaal dat crack heeft gestuurd naar de supporters van beide clubs voor zijn toekomst.

READ  Ons Fox programma op zaterdag 25 september