Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

McDonald’s, Burger King, KFC … Diefstallen van herbruikbaar bestek in fastfoodrestaurants nemen toe

McDonald’s, Burger King, KFC … Diefstallen van herbruikbaar bestek in fastfoodrestaurants nemen toe

Sinds de geleidelijke aankomst in fastfoodrestaurants in december en januari 2023, is herbruikbaar bestek het slachtoffer geweest van talloze diefstallen, zowel vrijwillig als onvrijwillig.

Sinds 1 januari 2023 is de wegwerpverpakking in fastfoodtrays vervangen Herbruikbaar bestekvoor eerbied Wet op de afvalbeheersing Vastgesteld in januari 2020. Probleem? In de afgelopen dagen zijn in McDonald’s, KFC Burger King of andere metro’s op mysterieuze wijze enkele containers en containers verdwenen, Slachtoffers van diefstal.

“Het is een collectors item.”

Als de grote merken zich hadden voorbereid op het verlies van bestek en ander serviesgoed, zagen ze de impact van de mode niet aankomen, waardoor er veel diefstallen plaatsvonden.

In een interview in Parijseeen 23-jarige student, een dief maar vooral een verzamelaar, legt zijn gebaar uit: “Het is verzamelbaar. Ik heb foto’s van gerechten op sociale netwerken gezien, dit is de eerste keer dat ik ze zie. Het zal me een klein decoratief item maken. “

‘Onevenredige verliezen’

Het verlies van serviesgoed kan echter niet alleen worden verklaard door deze recente piraterij, maar ook door kritisch En de geheugenverlies. “De tarieven zijn niet overdrevenzoals in traditionele restaurants ”, legt Benjamin Berry uit, president van Pyxo, een bedrijf dat herbruikbare containers levert voor McDonald’s, Sushi Shop of Pomme de Pain, met collega’s van Parijse.

Aangezien dit product het eerste in zijn soort ter wereld is, waren sommigen verrast om dit herbruikbare bestek, enz.Ongetwijfeld houden ze er een paar voor thuis. Soms merken we dat er na een paar weken weer containers verschijnen. Het is erg moeilijk om te definiëren wat diefstal, inbreuk en vergeetachtigheid zijnAnalyseert Pyxo Manager.

READ  Atos in 'geavanceerde' gesprekken met Airbus over cybersecurity-divisie, aandelen stijgen - 15-12-2023 om 13:25 uur

leiden tot afschrikking

indien Geolocatie-chips Geplaatst in een paar borden en kopjes van zeldzame restaurants om realtime inventaris te zien en om tekorten te voorkomen, verdraaien sommige fastfoodketens dit argument om dieven afschrikken.

En zo werd in een van de restaurants een bericht geplaatst: “Onze gerechten zijn voorzien van geolocatiechips. Het is niet mogelijk om mee te vertrekken. Je legt jezelf uit met 17“.

“We zullen onze toegewijde communicatie en bewegwijzering versterken, evenals de ondersteuning van het personeel in de eetzaal”, legt het management van McDonald’s uit aan Parisienne. Ondertussen probeert de oprichter van Pyxo optimistisch te blijven:Hopelijk gaat het modefenomeen over een paar weken voorbij…