Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mbappe / Haaland, Perez’ totaal gekke droom op de rand van succes, een onverwachte rol voor Benzema?

De elfde wereld is begonnen Exclusief: Wendy Renard’s ‘Little Sister’-interview!

Het ontbreekt Florentino Perez zeker niet aan ideeën. Degene die volgende week het Premier League-project opnieuw moet lanceren met Juventus en BarcelonaHij zal al de leiding hebben genomen als het gaat om de komende zomerse transferperiode. Naast de komst van Kylian Mbappé, die hem naar de eerste rang bracht, droomt het hoofd van het Witte Huis ervan hem in contact te brengen met Erling Haaland.

Perez’ gekke droom die uitkomt?

Het begint vorm te krijgen! Volgens de informatie ontvangen van Merkwaardoor het haar voorpagina werd,”Bewerking is aan de gangSterker nog, de twee cracks zouden volgend seizoen het witte shirt kunnen dragen en dit alles op het Santiago Bernabeu dat eind 2022 volledig zal worden vernieuwd. Economisch gezien had Casa Blanca alles al overwogen, zowel op sportief als op marketinggebied. Vanuit het oogpunt van Merengues zou het enige probleem dat lag in het vermogen van Merengues om de salarissen van spelers (€ 100 miljoen samen) te betalen, geen probleem zijn geweest zolang Perez de oplossing had gevonden.

Dit omvat het elimineren van grote clubsalarissen zoals Marcelo, Isco en Bale (einde contract), evenals die van Eden Hazard, die een goede kans maakt om binnen zes maanden op huurbasis terug te keren naar Chelsea. Zo zou de komst van de Noor de aanvallers naar de start kunnen duwen, maar niet Karim Benzema! Het dagblad uit Madrid garandeert inderdaad dat het doel zal zijn om volgend jaar te zorgen voor een soepele overgang tussen de Fransman en de inwoner van Leeds. Verras als je het huidige niveau van de spelers kent, die beide duidelijk naar de startpositie vorderen. Marca is echter officieel: “Ja” Haaland mag de komende weken komen terwijl FC Barcelona, ​​de enige concurrent, heeft aangekondigd dat het geen grote competitie wordt. De krant meent nu al dat de Blaugrana niet in staat zijn om Real Madrid te verslaan. geval te volgen.

READ  Michel Platini geeft toe dat hij een "lithografie" van Picasso ontving van de Russische oligarch Usmanov

samenvatten

De gekke droom van Florentino Perez van Erling Haaland en Kylian Mbappé begint misschien vorm te krijgen! En Karim Benzema zou een bijzondere rol kunnen spelen. Zo kan Nueve volgend jaar de doorgang van wapens tussen hem en de Noor verzekeren.