Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Longoria laat Sanchez, de Franse eersteklasser, niet in de steek bij zijn vertrek?

Longoria laat Sanchez, de Franse eersteklasser, niet in de steek bij zijn vertrek?

De elfde wereld begon Cristiano Ronaldo: recordaantallen

We hoorden gisteravond dat Alexis Sanchez dichter bij een vertrek stond dan bij Olympique Marseille. Een trend die vanmiddag werd bevestigd door RMC Sport, waarbij het aangeeft dat OM nog niet het laatste woord heeft gezegd. In tegenstelling tot wat dinsdagavond werd aangekondigd, zouden de Fujians een 25% hoger salarisbod doen op de Chileens international met een mooie tekenbonus.

El Niño Maravilla zou echter graag van zijn goede seizoen willen profiteren om bij een club te spelen die rechtstreeks geplaatst is voor de Champions League of om een ​​lucratief contract te tekenen. Niet genoeg om de leiders van Marseille ervan te weerhouden in haar te geloven, vooral omdat Marcelino een grote fan van zijn profiel zou zijn.

Ben Yedder vervangt Alexis Sánchez?

Maar de kans dat de ex-speler van Arsenal en Barcelona vertrekt, is nog steeds groot. Daarom onthult La Provence dat OM al aanknopingspunten heeft om hem te vervangen. De regionale krant legt uit dat de Olympic Club onlangs de weg naar Wissam Ben Yedder zou verkennen. Een aankomst die alleen mogelijk zou zijn in het geval van het vertrek van de Chileen, en de administratie beschouwt de twee dossiers als “onverenigbaar”. Ter herinnering: de aanvoerder van Monaco heeft een contract tot 2024 in het vorstendom en zou in de verleiding kunnen komen om ergens anders te kijken, terwijl ASM volgend jaar niet in een Europese competitie zal spelen. geval te volgen.

Samenvatten

Als de trend zich voortzet dat Alexis Sánchez vertrekt, zal OM niet het laatste woord zeggen, maar al mikken op de Ligue 1-ster om hem op te volgen. Marseille heeft de afgelopen dagen het pad naar Wissam Ben Yedder verkend.