Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Live – “Niets is gewonnen”: Emmanuel Macron roept op tot vaccinatie

Verenigde staat

Republikeinse gekozen functionarissen in het Amerikaanse congres riepen dinsdag op tot het ontslag van medisch adviseur Anthony Fauci van het Witte Huis, de toorts van Donald Trump, vanwege zijn aanpak van de COVID-19-pandemie.

‘Dr. Fauci is niet gekozen door de Amerikanen. Hij is niet gekozen om onze economie te leiden. Hij is niet gekozen om te beslissen over de opvoeding van kinderen door middel van ouderlijke superioriteit, en toch heeft Dr. Fauci ons leven praktisch een jaar lang gecontroleerd.’ Parlementariër Marjorie Taylor Green wordt ervan beschuldigd een wetsvoorstel te hebben ingediend waarin wordt opgeroepen tot zijn afzetting.

Deze tekst maakt geen kans om te worden goedgekeurd in het door de Democraten gecontroleerde Congres, maar een half dozijn Republikeinse wetgevers die in het Huis van Afgevaardigden zijn gekozen, hebben hun aanbod gebruikt om te concluderen dat de wereld het land heeft bedrogen.

Paul Gosar, sprekend over de gigantische Chinese stad Wuhan, waar het virus eind 2019 voor het eerst verscheen, beschuldigde Dr. Fauci ervan maandenlang te liegen over de oorsprong van het Wuhan-virus. Hij heeft “tegenstrijdig advies gegeven over de bron van het virus. De overdracht van het virus, de virulentie van het virus, de werkzaamheid van maskers en vaccins en de werkzaamheid van sociale afstand.”

READ  Italië laat humanitair schip met 800 migranten aanmeren