Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Live – Manchester United – Liverpool: Varane’s eerste periode, Ronaldo werd uit de basisopstelling gehaald

Live – Manchester United – Liverpool: Varane’s eerste periode, Ronaldo werd uit de basisopstelling gehaald

Strakke beveiliging nabij Old Trafford

Op rookbommen van de supporters reageerden de autoriteiten met verschillende politieagenten om toezicht te houden op de mars van de supporters naar Old Trafford.

Een ventilatorwerper voorbereiden in de buurt van Old Trafford

Ondertussen bereidt zich in de buurt van de wijk Manconian een supportersdemonstratie voor. Fans van de Rode Duivels roepen op tot het vertrek van de Glazers, omdat er steeds meer geruchten gaan dat de club Jim Ratcliffe verkoopt.

Composities vielen, zwangere Varane niet Ronaldo

Manchester United XI: De Gea – Dalot, Martinez, Varane, Malacia – Sancho, McTominay, Eriksen, Fernandez, Ilanga – Rashford.

Manchester United-alternatieven: Heaton, Maguire, Shaw, Wan-Bissaka, Fred, Van de Beek, Garnacho, Cristiano Ronaldo, Martial.

Liverpool XI: Allison – Alexander-Arnold, Van Dijk, Gomez, Robertson – Elliott, Henderson, Milner – Salah, Firmino, Diaz.

Liverpool-alternatieven: Adrian, Davies, Tsimikas, Bagcitic, Phillips, Van den Berg, Fabinho, Carvalho, Clark.

De colonne naar Old Trafford begint binnenkort, de spanning is voelbaar

Supporters van Manchester United verzamelen zich massaal in de straten rond Old Trafford. De processie zou rond 20.00 uur moeten beginnen. De spanningen rond het stadion lopen op, met fans die zich met name op een bus richten.

United-fans dromen ervan Ness-eigenaar Ratcliffe de club te zien kopen

Een groep fans van Manchester United heeft een spandoek onthuld dat tijdens de rally en mogelijk op Old Trafford zal worden getoond. We zien het bord: “United for sale” (“United for sale”), met het gezicht van Jim Ratcliffe op de achtergrond. Als grote fan van de Rode Duivels, eigenaar van Ineos en OGC Nice, heeft hij zijn wens om ooit de Mancunian Club te kopen nooit verborgen gehouden.

READ  Francois Pinault nodigt de wijnwereld uit voor een overnameproject

“Het is het einde van de weg voor de Glazers”, scandeerden United-fans.

De mars van de fans om te protesteren tegen de eigenaren van Manchester United Glazer begint over een paar minuten. Veel fans zijn rond de Tollgate Pub, de ontmoetingsplaats. Daarna gaan ze naar Old Trafford.

Casemiro werd goed ontvangen op Old Trafford

Als supporters van Manchester demonstreerden tegen de Glazers, werd Casemiro maandag goed ontvangen op Old Trafford.

Veel fans gingen met hem op de foto en zijn toegang tot het hek verliep vreedzaam.

Casemiro hoopt dat Ronaldo bij United blijft

Casemiro verliet Real Madrid tijdens de zomertransferperiode naar Manchester United. Ondanks de huidige moeilijkheden waarmee de Rode Duivels worden geconfronteerd, hoopt de Braziliaanse middenvelder zijn nieuwe teamgenoot Cristiano Ronaldo te overtuigen om naast hem te vechten om de situatie te corrigeren.

“Je n’ai pas parlé à Cristiano, an indiqué l’international auriverde lors de ses adieux au Real ce lundi. J’espère qu’il restera parce que c’est l’un des meilleurs joueurs de tous les temps. Il est “ongelooflijk.”

>> Meer informatie hier

Manchester United annuleerde hun pre-match meeting in The Lowry Hotel

Er zijn aanzienlijke risico’s voor de veiligheid van spelers. Laatstgenoemde zou elkaar voor de wedstrijd in dit luxe hotel ontmoeten, maar de bijeenkomst werd geannuleerd toen supporters/demonstranten zich voor het hotel verzamelden. Fans zingen “we beslissen wanneer te spelen” (we beslissen wanneer te spelen).

Hallo en welkom allemaal bij deze live

Vreselijke spanning op Old Trafford omdat we pas de derde speeldag van de Engelse Premier League spelen! Terwijl Casemiro voor de wedstrijd gepresenteerd zal worden, is de sfeer al giftig rond een club die dit seizoen nog moet winnen. Demonstraties tegen Glazers, gehate clubeigenaren, zullen waarschijnlijk aanzienlijk zijn. Aan de andere kant doet Liverpool het niet veel beter met slechts twee gelijke spelen in twee wedstrijden.

READ  Misverstand Olympisch kampioen Dennis Gargood, die al gediskwalificeerd is om voor Parijs te kiezen