Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Liam Di Benedetto’s moeder voor de tweede keer: onthulling van de originele naam van haar dochter

Het nieuws viel een paar uur geleden! Liam de Benedetto en zijn metgezel Christophe Dikranean verwelkomden hun dochter. De reality-tv-ster werd in de nacht van maandag 12 juli op dinsdag 13 juli 2021 voor de tweede keer moeder, maar heeft de naam van de baby nog niet bekendgemaakt. Het is nu klaar!

Op Snapchat kondigde Joy’s moeder, 3, de komst van haar tweede dochter ter wereld aan: “Onze prinses is geboren. Ik spreek je morgen, we staan ​​er alleen voor. Ik kan niet stoppen met naar haar te kijken, ik ben zo moe. Tot morgen vrienden!“Ze onthulde ook een foto van de baby in de armen van haar vader. En nu weten we dat haar naam Charlie is.”

Charlie Dichranian 07.13.21. We zijn verheugd om de geboorte aan te kondigen van onze dochter Charlie die om 01:15 uur werd geboren en 3,40 kg geluk. Ze is zo mooi en lief, ik zit op mijn wolkje, zoveel liefde… Ik ben een moeder vol prinsessen. Dank aan mijn man @christophe_dicranian voor het soort persoon dat je bent. Ik had me geen betere vader kunnen wensen voor onze dochter. Ik hou zoveel van je, bedankt dat je me voor de tweede keer het beste deel hebt gegeven, moeder zijn. Bedankt dat je me de kracht geeft om elke dag beter te worden. Bedankt voor al deze kleine genoegens die ik elke dag met je heb. Bedankt voor het maken van een gezin Ik hou van je, mijn man. Onze‘, schreef ze in een reactie bij de foto van de geboortearmband van haar dochter.

READ  Louis Ducruet: Een prachtige foto met zijn dochter Victoire en zijn vrouw Marie in de ban