Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LG heeft een oplossing om de gebreken van opvouwbare smartphones op te lossen

LG heeft een oplossing om de gebreken van opvouwbare smartphones op te lossen

LG Chem, een divisie van de LG Group, introduceerde verschillende opvouwbare schermtechnologieën. Het corrigeert deze belangrijke kritieken waarmee we tegenwoordig te maken kunnen krijgen met opvouwbare smartphones: zichtbare vouwen, levensduur of weerstand.

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip // Bron: Daniel Romero op Unsplash

Als je een in handen hebt Samsung Galaxy Z Fold 3 of een Galaxy Z Flip 3Je zult zeker merken dat we het scherm nog steeds opklapbaar zien als het scherm geopend is. Ook als dat geen blokkeerpunt is, blijft het vouwen zichtbaar op deze derde generatie opvouwbare smartphones. Deze telefoons zijn ook kwetsbaarder dan het normale scherm, tijdens de eerste configuratie raden we je aan om iets voorzichtiger te zijn ⚠️ dan een traditionele smartphone.

nieuw materiaal

LG Chem, een van de verschillende divisies in de LG Group, heeft een nieuwe technologie voor opvouwbare displays ontwikkeld, genaamd “echt vouwraamDe Koreaanse groep stelt dat dit materiaal zo resistent is als glas en zo flexibel als plastic.

LG heeft een oplossing om de gebreken van opvouwbare smartphones op te lossen

Het nieuwe LG-scherm is ook in staat om rimpels die verschijnen te verminderen. Het kan ook barsten voorkomen die worden veroorzaakt door langdurig gebruik van het apparaat. Volgens het Koreaanse bedrijf blijft het scherm ook na meer dan 200.000 keer intact. LG heeft hiervoor een eigen materiaal ontwikkeld dat is verwerkt onder een dunne plastic film van polyethyleentereftalaat (PET), met als doel de weerstand te verbeteren en de eigenschappen van plastic materialen te behouden, zoals bijvoorbeeld hun flexibiliteit.

Samen met de aankondiging bevestigde LG dat het ook een technologie ontwikkelt die in staat is om een ​​sterke dekking te bieden zonder de noodzaak van PET-folie. Het kan op veel opvouwbare schermen worden toegepast.

READ  Het spervuur ​​van vallende sterren bereikt vrijdagavond zijn hoogtepunt

LG is van plan om in 2022 met de massaproductie van deze schermen te beginnen en in 2023 met de volledige verkoop te beginnen. Het zal ze ook kunnen gebruiken voor laptops en touchscreen-tablets. Herinnering, LG verkoopt geen smartphones meerHet blijft echter een van de grootste leveranciers van componenten voor veel fabrikanten.