Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Les Bleues geschorst voor medisch rapport van Katoto.

Les Bleues geschorst voor medisch rapport van Katoto.

Het beeld van Marie Antoinette Catuto die Rotherham Stadium op krukken verlaat, na een nipt succes tegen België (2-1), beïnvloedde de sfeer van het Franse team, dat zich al had geplaatst voor de kwartfinales van het EK en nu wacht op de resultaten van medische tests op vrijdag. “Klus geklaard, maar het is altijd moeilijk om een ​​teamgenoot op krukken te zien. Er is ook een beetje angst en verdriet over Mary. Ik hoop dat het niet te gevaarlijk isKapitein Wendy Renard gaf donderdag commentaar op het vertrek van het New York Stadium.

De aanvaller van Paris SG zwenkte voor verslaggevers uit, haar gezicht gesloten, voordat ze in de kwellende bus stapte die de ploeg terugbracht naar het hotel in Ashby-de-la-Zouch, een uur rijden verderop. Naar het zuiden. De eerste diagnose van Corinne Deacon riep op tot een verstuiking van de rechterknie, maar de coach breidde zich niet uit aan de medische kant en wachtte liever op verder onderzoek. Er stond een MRI op het programma.in het midden van de dag“Dat heeft de directie vrijdag gezegd. Maar een worstcasescenario, een scheuring van de kruisband enkele maanden later, leek donderdagavond onwaarschijnlijk.

Er is geen mogelijk alternatief

Het Franse team, dat maandag aan het einde van de eerste ronde tegen IJsland wordt verwacht, kan het zich veroorloven om uitstel te krijgen, omdat de volgende wedstrijd die op het spel staat over acht dagen valt, met de kwartfinale die hoogstwaarschijnlijk op 23 juli wordt gespeeld tegen Zweden. of Nederland.

READ  Duitsland domineert de lucht tijdens de Wereldkampioenschappen windsurfen op de luchthaven Montlaucon-Geret

Volgens de UEFA-regels mag alleen de keeper worden vervangen.Bij ernstig letsel of ziektetijdens het toernooi. Bij off-court spelers daarentegen zijn er geen vervangingen toegestaan ​​na de eerste wedstrijd. Terugtrekken uit Marie Antoinette Catuto zou de tweeëntwintigjarige Franse vrouw voor de rest van de competitie achterlaten.

De offensieve slagkracht van de Fransen berust echter deels bij “Mac”, de belangrijkste fabrikant van Paris Saint-Germain en de selectie die dit seizoen met deze twee wedstrijden 48 goals heeft verzameld.

Sinds de hoogte van 23 jaar wordt de in Columbus geboren spits (Hauts-de-Seine) gepresenteerd als een van de krantenkoppen in Euro English, zijn eerste grote internationale competitie, betwist drie jaar na zijn onomstreden selectie voor het WK 2019.

Tijdens de opwarmperiode op donderdag,MacHij verscheen met blauwe strepen aan de zijkant en achter zijn rechterknie, een eerste indicatie van ongemak.

Trainingswaarschuwing

Inderdaad, een schok met een teamgenoot tijdens de training van de dag ervoor, die grotendeels achter gesloten deuren werd gehouden, leidde tot een kleine waarschuwing in het Franse kamp. De informatie werd echter niet gefilterd, en het personeel van Corinne Deacon besloot om het ondanks alles in eerste instantie op elkaar af te stemmen.

Gisteren werd ik geraakt, vandaag is het een verstuiking dus niets aan te doen, maar het is eigenlijk dezelfde knieIk heb donderdag op een persconferentie geprobeerd de bus uit te laden.

Dit seizoen weegt Katoto zwaar op de balans van de Blues met 16 doelpunten in 15 wedstrijden, die allemaal als de uitblinker begonnen. Zijn afwezigheid zou ongetwijfeld een groot verlies zijn, zelfs als het team andere cartridges had.

READ  Verlenging van Didier Deschamps zet alles op zijn kop voor Karim Benzema en enkele dubbele nationaliteiten!

Zijn aanwezigheid in het centrum van de aanval, Olimata Sarr, werd niet per se verwacht in de lijst van drieëntwintig geselecteerde spelers voor het EK. Donderdag, “niet succesvol‘Tegen het Belgische doelpunt, maar zijn intrede was’interessant‘, om een ​​diaken te houden.

+Ouley + Ze vocht, ze racete, ze had kansen, ze miste hard maar het deed het team geen pijn. Ze heeft gevochten, haar hart erin gestopt en dat is belangrijk voor ons‘, zij ging door.

De aanvaller van Paris FC, die dit seizoen acht doelpunten maakte in het toernooi, onderscheidde zich in haar voorbereiding op het EK met een tweehonkslag tegen Kameroen (4-0) nadat ze in de eerste helft Katuto had vervangen.