Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kroning van Charles III: sluipschutters, gezichtsherkenning, politie … Wat is de veiligheidsdienst deze zaterdag?

Kroning van Charles III: sluipschutters, gezichtsherkenning, politie … Wat is de veiligheidsdienst deze zaterdag?

Voor de kroning van koning Karel III op zaterdag 6 mei 2023 staat een enorm orgel gepland. Hier zijn de details.

Evenement met een hoog risico. Acht maanden na de begrafenis van koningin Elizabeth II wacht de Londense politie een nieuwe veiligheidsuitdaging met behulp van de Golden Orb, het veiligheidsapparaat voor de kroning van Charles III.

Lees ook:
Kroning van Charles III: tijden, locaties, uitzendingen… alles wat u moet weten over de ceremonie

De arrestatie deze dinsdag buiten Buckingham van een man die achter de paleispoorten gooide wat leek op geweerpatronen, zette de toon. Als gevolg hiervan zullen duizenden politieagenten, sluipschutters en anderen aanwezig zijn voor een evenement dat bijna 100 staatshoofden en koninklijke families van over de hele wereld of zelfs vertegenwoordigers van verschillende denominaties zou moeten samenbrengen. Meer dan 2.200 mensen waren uitgenodigd Op het feest, dat plaatsvond in hartje Londen, herinnert hij zich BFM-tv.

Enkele duizenden politieagenten werden ingezet

Voor de gelegenheid werden meer dan 29.000 politieagenten gemobiliseerd, waaronder versterkingen uit het hele VK. Het proces duurt tot maandag 8 mei. West Frankrijk.

KroningsdagNaast 2.500 gespecialiseerde agenten zullen meer dan 9.000 politieagenten worden gemobiliseerd.

gezichtsherkenning

De Londense politie is ook van plan “technologieën te gebruiken gezichtsherkenning“voor RHoop voor “mensen wiens aanwezigheid problemen kan veroorzaken om het publiek te beschermenScotland Yard zei in een persbericht, dat werd overgenomen door het Scotland Yard Committee. Europees 1.

Sluipschutters op het dak

filiaal Er zullen ook sluipschutters op daken worden geplaatst Vanuit het centrum van Londen vullen onze collega’s aan. Zaterdag mogen er geen drones of vliegtuigen over het stadscentrum vliegen, behalve beveiligingshelikopters of gelicentieerde media.

READ  Le Chant du Loup: bestaat het gouden oor echt? - Nieuws van de bioscoop

Van zijn kant heeft de minister van Veiligheid, Tom Tugendhat, vandaag, woensdag, bevestigd BBC dat deze activisten “vrij zouden zijn om op zaterdag te demonstreren, zoals iedereen in het VK”, maar niet “vrij zouden zijn om anderen te verstoren”.

De ceremonie wordt uitgezonden op TF1, France 2, LCI en lopende nieuwszenders zoals BFM TV en Cnews. Veel mediakanalen zullen ook live tweets en geschreven levens geven.