Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Mathilde der Belgen is eruit: twee jurken en twee looks

Koningin Mathilde der Belgen is eruit: twee jurken en twee looks

Op dinsdag 19 maart vergezelde koningin Mathilde der Belgen haar echtgenoot, koning Filip der Belgen, naar Oudenarde, in de provincie Oost-Vlaanderen. De koningen werden hartelijk ontvangen door de bewoners voordat ze een tijdje stopten in de belangrijkste plekken van de stad, bekend om zijn expertise op het gebied van textiel.

De Koning en Koningin bezochten de werkplaatsen van Arova, die gespecialiseerd zijn in twee verschillende vakgebieden: het maken van tapijten en het maken van pasta. Het echtpaar toerde door de faciliteiten en trok een beschermende hoed en jurk aan om hun handen vuil te maken. Vervolgens gingen ze naar het MoU Museum om wandtapijten uit de 15e tot de 18e eeuw te bewonderen.

De rest volgt na deze aankondiging

Tijdens haar uitstapjes droeg koningin Mathilde een leren jurk met korte mouwen, waarover ze een mantel droeg die met een brede riem om de taille was vastgebonden. Het lichtgroene ensemble is ontworpen door Nathan Couture. Tijdens haar bezoek werd ze vergezeld door een klein Armani Privé-tasje en een boeket bloemen.

De rest volgt na deze aankondiging

Toegewijde woorden

Twee dagen later, donderdag, trok ze de mantel opnieuw aan om naar Doornik te gaan. De samenwerking tussen Nathan Couture en Alicia Audrey is gemaakt van kasjmier en wol. Koningin Mathilde was afgereisd om een ​​symposium bij te wonen dat werd georganiseerd in het kader van het Belgische voorzitterschap van de Europese Unie, ter gelegenheid van de 24ste verjaardag van het programma “Vrouwen, Vrede en Veiligheid”.

Op de tentoonstelling hield Koningin Mathilde een toespraak over “het belang van de deelname van vrouwen aan het vredesproces”: “In een samenleving die op zoek is naar vredesakkoorden en verzoening in het wederopbouwproces na een conflict, kunnen vrouwen een sleutelrol spelen als mensen van vertrouwen ”, verklaarde ze in het bijzonder, zoals gerapporteerd Officiële website Van de kroon.

READ  Meer dan 2.000 ziekenhuisopnames ... de angstaanjagende records van Covid-19