Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ken je deze 100% natuurlijke recepten om donkere vlekken op de huid te verwijderen?

Ken je deze 100% natuurlijke recepten om donkere vlekken op de huid te verwijderen?

de bruine plekken Ze verschijnen op de huid als gevolg van de overmatige productie van melanocyten. Dus, het maakt Verhoogde niveaus van melanine in de huid En het wordt donkerder.

Over het algemeen vormen deze vlekken zich voornamelijk op het gezicht, borst, nek, rug, schouders en handen.

Dit fenomeen doet zich voor omdat Veel redenen Waaronder stress, slechte leverfunctie, voedingstekorten, genetica of zelfs huidproblemen.

Om een ​​einde te maken aan bruine vlekken, hier zijn mijn 100% natuurlijke en goedkope tips.

Citroen

Citroen staat erom bekend Zijn bliksem eigenschappen Dankzij het hoge gehalte aan vitamine C. Als je het sap van een citroen extraheert en mengt met een snufje zout, krijg je Natuurlijke remedie tegen bruine vlekken.

Daarna hoef je dit middel alleen maar ’s ochtends en ’s avonds aan te brengen met een watje. Spoel het na een pauze van 10 minuten af ​​met lauw water.

ananas

afgehakt Ananas schijfje En wrijf het op het bevlekte deel van je gezicht. Laat het drogen voordat u het afspoelt. Breng vervolgens een vochtinbrengende crème aan.

natriumcarbonaat

Zuiveringszout is een exfoliërend product dat de huid diep reinigt en oneffenheden verwijdert. Maak hiervoor een mengsel met zuiveringszout en een beetje water.

Als je een lotion hebt die niet te vloeibaar of te dik is, dan kan dat Smeer het op je huid. Laat het 20 minuten intrekken, spoel en bevochtig je gezicht met crème. Jij kan Herhaal deze remedie een of twee keer per week.

witte klei

Pers een hele citroen uit en meng het sap met 1 eetlepel of meer witte klei. Als je genoeg vloeibare pasta hebt, is het klaar en kun je het op de donkere plekken aanbrengen.

READ  Een op de acht vogelsoorten wordt wereldwijd met uitsterven bedreigd

Laat het 20 minuten intrekken en spoel het daarna af met lauw water. Droog het af voordat u een vochtinbrengende crème aanbrengt.

aardappelen

Als je donkere vlekken wilt verwijderen en voorkomen dat ze verschijnen, probeer het dan Deze remedie is gebaseerd op aardappel- en citroensap.

voorbereiden Dit is een zelfgemaakt recept tegen vlekkenPureer een aardappel en meng deze met het sap van een halve citroen. Als je een homogene oplossing hebt, kun je deze op je gezicht aanbrengen. Laat het 30 minuten intrekken voordat u het afspoelt.

Aardappelen zijn rijk aan aminozuren en voedingsstoffen die goed zijn voor de huid.