Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Karen Ferry en Camille Compal, het is voorbij: hun laatste gesprek onthuld!

Karen Ferry hield haar hoofd erbij De show “Dancing with the Stars” verlaten. Ze legt op haar Instagram uit dat ze De samenvatting geeft geen informatie over het aanbod Tijdens seizoen 12 van de show. Om een ​​einde te maken aan de geruchten over haar vertrek, verzekert ze dat ze het heel graag wilGa op nieuwe avonturen. Ze legt uit hoe TF1 en Camille Combal reageerden op haar beslissing. Zoom in op dit emotionele vertrek van Karen Ferry.

Vrijwillig besluit van Karen Ferry

“Het was een weloverwogen beslissing”, zegt ze. zij Verlaat de show op een positieve golf. leg uit Zijn laatste seizoen is op “Dancing with the Stars”. Het was een geweldige ervaring:

“Vorig seizoen ging heel goed en ik heb veel plezier gehad. Het was een enorme uitdaging om de teugels van het tweede deel van de avond van dit programma, waar ik vooral van hou, toe te vertrouwen”, legt ze uit.

Karen Ferry gewijd in een post op haar Instagram-account Korte terugblik op zijn reis In “Dansen met de sterren”. We vinden haar in 2016, als kandidaat met zijn partner De dans van Jan Elric Mortrell. Ze won net het zevende seizoen van de competitie. In seizoen 8 hebben we het al gezien Onder de tien bieders voor TF1 Met Sandrine Coeter.

We kunnen duidelijk zien dat dit team hem nauw aan het hart ligt. Echter, de 40-jarige gastheer Hij wil zijn toevlucht nemen tot iets anders.

“Maar ik wil gewoon iets anders doen. En het is altijd beter om een ​​goede indruk te maken.”

leg uit dat ze Ze heeft verschillende projecten jij wil Deel met abonnees.

“Vandaag kijk ik uit naar andere avonturen die ik niet kan wachten om met jou en TF1 te delen”, voegt ze eraan toe.

Het is om 100% te geven in deze projecten Je moet tijd vrijmaken. Daarom moet ze de show verlaten.

READ  De eerste foto van de steen waaronder de koningin ligt

Een indrukwekkende reactie van zijn partner op zijn post

Als gastheer nam Karen Ferry deel aan de Zenit Tour van Nantes Metropole en de Rouen Tour in 2018. Ze was toen co-host Het negende en tiende seizoen van de show met Camille Komball. Het volgende seizoen werd ze een after-party omroeper “Dansen met de sterren”.

Karen Ferry sluit haar brief af met: Even nagedacht over zijn ex-partner :

“Voor jou, Camille Compal: je bent een rocker!”

reageert snel en Reageren op commentaar :

“Maar met wie zal ik de afterparty’s doen? Kus je, ik zal je heel erg missen.”

Hoe kwam zijn team tot hun beslissing?

“Je moet weten hoe je naar je verlangens moet luisteren”, zegt Karen Ferry.

zij dankbaar Omdat zijn collega’s naar hem weten te luisteren.

“Het eerste personeel wist naar mijn wensen te luisteren en mijn keuze te respecteren. Ik dank hen daarvoor”, zei ze.

Het is haar plezier oplossing Goed ontvangen.

“Ze waren erg begripvol. Als je zegt dat je iets anders wilt, kun je die persoon maar beter laten gaan. Ik had Camille Cumbal aan de telefoon, en hij was ook aardig voor mij. We vertrekken allemaal in goed overleg en dan zal ik niet zijn ver… Dancing With The Stars is echt familie.”

Mooie herinneringen die je nog lang zult koesteren

We zullen Karine Ferri snel vinden als Presentator van “The Voice Kids” In seizoen 8. Ze bevestigt zelfs als ze vertrekt het aanbodDancing with the Stars zal altijd een speciaal plekje in haar hart houden.

“Het was een grote trots”, zegt ze.

Ze vertelt over de goede tijden met haar team en vertelt er met veel emotie over in haar woorden:

“Toen ik in 2016 als kandidaat meedeed, was er veel emotie, omdat ik voor het eerst moeder was. (…) Ik gaf 100% en bereikte de halve finale.”

Elke ziel legt uit dat het door het bestaan ​​was animatie wat of wat? Maak de meeste herinneringen.

“Qua animatie zijn dit de grappige momenten die ik had met Camille Compal en achter de schermen, nog spannender, samen met de families van de kandidaten.”

READ  Daghoroscoop voor vrijdag 12 augustus 2022