Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jolie uit Koh Lanta dient klacht in tegen haar ex-vriend Miguel Martinez: beschuldigingen van verraad en doodsbedreigingen… Wat we weten

Jolie uit Koh Lanta dient klacht in tegen haar ex-vriend Miguel Martinez: beschuldigingen van verraad en doodsbedreigingen… Wat we weten

Op 2 juli zal voormalig Olympisch mountainbikekampioen Miguel Martinez terechtstaan ​​op beschuldiging van intimidatie en huisinbraak na een klacht ingediend door Julie Regnault, zijn voormalige partner en finalist over het laatste seizoen van Koh Lanta. Al enkele jaren een koppel, ze verscheuren elkaar nu en beschuldigen elkaar.

Ze gingen eerder dit jaar uit elkaar na het filmen Koh Lanta, Immuunjagers, En voordat de eerste afleveringen live op TF1 werden uitgezonden. Sindsdien begonnen Miguel Martinez en Julie Reno elkaar uit elkaar te scheuren.

volgens Centrum krantnam de voormalige Franse wielrenster contact op met mensen die betrokken waren bij de organisatie en uitvoering van het spel, en zou hen in vertrouwen hebben genomen dat Julie Renault tijdens de eliminatiewedstrijd vals had gespeeld en haar verleden als drugsgebruiker had gerapporteerd.

Zo beschuldigt de dertigjarige Miguel Martinez ervan haar kwaad te willen doen met behulp van informatie over Koh Lanta, terwijl ze onderworpen was aan een vertrouwelijkheidsovereenkomst bij de productie van het spel TF1.

Uitspraak op 2 juli

Van zijn kant beweert de Olympisch kampioen mountainbiken dat hij alle communicatie heeft stopgezet toen TF1 hem op de hoogte bracht “Dat hij niet mocht spreken, anders zou er een proces komen“.

“Als beschuldigd”Huisinvasie“, Miguel Martinez concurreert met vastberadenheid. En daar blijft het misschien niet bij. De atleet diende ook een klacht in tegen de finalist in Koh Lanta wegens “Het dreigen met het plegen van een misdaad tegen mensen om aan een voorwaarde te voldoen.”.

volgens ParijseHij zegt doodsbedreigingen te hebben ontvangen. Er kwamen zelfs mensen naar zijn huis. Gewapend zou één van hen ongedeerd hebben geschoten. De verklaringen werden botweg ontkend door de advocaat van zijn voormalige partner.

READ  Quinté PMU - TEKENPRIJS GUILLAUME DE PRACOMTAL 4 oktober 2022

Miguel Martinez staat onder gerechtelijk toezicht en mag geen contact opnemen met Julie Regnault. Op 2 juli wordt hij berecht.