Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jessica Thevenen was opgetogen: Haar dichtgeslagen ‘scheve mond’ werd ‘eindelijk’ geretoucheerd

Bedreven in hyaluronzuurinjecties,Jessica Thevenin Ze besloot nog een keer terug te komen voor haar lipinjecties. En omdat de moeder van Maylone en Leewane’iemand zegt het allemaal“En aangezien ze helemaal niets wilde verbergen voor haar abonnees, was Tibo Garcia’s vrouw geïntrigeerd waarom ze zich gedwongen voelde om haar lippen in te vullen. Volgens haar een kant van haar mond.”Wordt altijd meer wakker van de andere kant“En bovendien zou de dokter hem dat hebben verteld”Een spier is sterker en aan de ene kant meer spier dan aan de andere kant“.

heel “vervelend“Voor ex Julian Tanti die toegeeft dat hij geobsedeerd is door dat kleine foutje op zijn gezicht.”Ik weet dat ik bekritiseerd zal worden, maar Ik doe het voor mezelf, niet voor anderenTer herinnering: op 1 oktober jongstleden moest ze haar lippen eigenlijk helemaal leegmaken om ze er weer goed in te kunnen doen. Maar maak je geen zorgen, legt de jonge vrouw uit, ze gaat regelmatig terug om de injecties te ondergaan omdat de hyaluronzuur zuur verdwijnt.”Van nature” Met tijd.

Na deze langverwachte ontmoeting, die plaatsvond in Dubai (waar ze 4 jaar heeft gewoond), onthulde de reality-tv-kandidaat het resultaat van haar mond op Instagram (bekijk diavoorstelling). Ik ben blij dat ik er eindelijk vanaf ben.”fabrieksfoutJessica Thivenin verschijnt met een meer mollige mond, maar voor de voormalige kandidaat op de show Marseille versus de rest van de wereldalleen haar lippen”Enkelegezwollen.

Nog een alternatief voor Jessica’s mondcorrectie? Botox-injecties op de plaats waar (volgens de jonge vrouw) het defect is. “In dit geval kunnen we het risico lopen dat de spier niet staat en dat mijn mond … dat er geen beweging meer is. Dus nee, dat ga ik niet doen.Een wijs besluit voor Jessica die echter vergat dat hyaluronzuur injecties ook veel risico’s met zich meebrengen zoals infecties of allergieën.

READ  Zuid-Afrikaanse romanschrijver Wilbur Smith overleden