Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Shenzhen fabrieken gesloten vanwege coronavirus terwijl Foxconn herstart in ‘gesloten circuit’

In Shenzhen gingen fabrieken dicht vanwege het coronavirus, terwijl Foxconn in een “gesloten circuit” heropstartte.

“China heeft Apple-leverancier Foxconn toestemming gegeven om een ​​deel van zijn productie op zijn zuidelijke locatie in Shenzhen opnieuw op te starten, na het creëren van een ‘gesloten management’-systeem waarin werknemers in een bubbel leven en werken”, kondigde het bedrijf woensdag aan.

“Sommige operaties zijn hervat en een deel van de productie gaat door”, zei Foxconn in een verklaring.

Het ‘gesloten beheer’-systeem kan alleen worden geïmplementeerd op een campus met zowel personeelshuisvesting als productielocaties, zoals de Foxconn-locatie.

Het is echter onwaarschijnlijk dat een dergelijk systeem voor veel bedrijven haalbaar is en wijdverbreide verstoringen in de sector worden verwacht, aangezien China zijn beperkingen aanscherpt.”….

Erger nog, denk niet dat Foxconn onder deze omstandigheden dezelfde productie zou kunnen hebben en dezelfde hoeveelheden producten zou kunnen vrijgeven.

Het tekort zal gewoon voor sommigen zijn en niet voor anderen.

Dus de vraag op dit niveau is wie de Chinese Foxconn-productie krijgt.

China’s eerste singles voor binnenlandse behoeften!!

De westerse wereld zal wachten.

Charles Sannat

“Dit is een ‘informatief’ artikel, dwz vrij van reproductie, geheel of gedeeltelijk, op voorwaarde dat deze paragraaf daarna wordt gereproduceerd. Insolentiae.com is de site waar Charles Sanat zich dagelijks uitdrukt en ruwe en meedogenloze analyses van economisch nieuws geeft. Dank u voor het bezoeken van mijn site. U kunt zich aanmelden voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief op www.insolentiae.com. »

bron Boursorama.com hier

READ  MARKTPUNT - Stijging aan de horizon voor aandelen vóór de ECB (UPDATE)