Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Laurent Delahousse onthult Helen Segara haar opmerkelijke verhaal met een non!

In de vroege jaren 2000, na het enorme succes van de musical “Notre Dame de Paris”, waar Helen Segarra de beeldschone Esmeralda speelde, juichte het publiek de zangeres toe bij elke verschijning. Maar onder druk was de artiest er slecht aan toe, zoals ze zich op zaterdag 3 december om “20.30 uur” uit France 2 herinnerde: “In deze menigte voel ik een enorme eenzaamheid, en zie, ik kom aan het einde van mijn touw. (… ) Ik lunch met mijn producer en zeg: “Kijk, ik denk niet dat ik gemaakt ben voor al het gedoe om me heen, voor de manier waarop mijn leven wordt gecontroleerd, voor al deze overbelichting,” de winnaar van Muziekartiest van het Jaar 2001 herinnert zich: “Ik sta op het punt te huilen, maar ik ben in zo’n gemoedstoestand dat ik me uitgeput en beroofd voel. En ik zeg tegen hem: “Ik denk dat ik deze baan verlaat. ” Voor mij is het tijd om terug te keren naar het normale leven. Deelname aan het programma “Vivement Dimanche” van Michel Drucker.

“Je doet dit werk uit liefde, mensen hebben jouw liefde nodig”

Dan wendt de presentatrice zich tot Helen, waar ze zegt: “Om ideeën op te doen, vraagt ​​hij me lettersgewijs: ‘Wie zijn jouw helden? ze herinnert het zich. Voor mij zijn helden alledaagse helden, zoals brandweerlieden, doktoren, mensen die levens redden, wij (kunstenaars, noot van de redactie) niet. En op dat moment kwam hij op het idee om zuster Emmanuel uit te nodigen”, legt de zanger uit. Op 10 oktober 2001, zittend op de rode bank, sprak de beroemde non tot de zanger: “Ik kwam uit een sloppenwijk (…), ik had niets, er was geen plezier, er was geen bioscoop, er was La Helen Segara die zong “Het is leuk dat ze denkt dat muziek mensen kan helpen ontsnappen, en dat is waar”, herinnert de tolk zich. Ze zegt tegen me: ‘Je moet niet stoppen met deze baan. Je doet dit werk uit liefde, mensen hebben je liefde nodig “” die, van streek, op dit moment besloot haar werk voort te zetten! Op RTL, onder de microfoons van Jade en Eric Dussart, zal de zanger ook bevestigen dat Michel (Drucker) “haar een van de mooiste verrassingen uit haar carrière bezorgde”. Toen hij de herhaling van deze ontmoeting hoorde, riep de kunstenaar, onder invloed van de betovering van zuster Emmanuel, uit: “We zijn stof naast deze dame. Er is veel moed voor nodig om je leven aan anderen te offeren … “En dit is om te benadrukken, alsof ze de depressieve jonge vrouw voelde: “Kom op, ga door! ! Oh God! “. Een beslissend keerpunt in het leven van de kunstenaar, een buitengewone herinnering en simpelweg een levensles die werd ingeprent door degene die haar leven opdroeg aan de meest ellendige mensen.

READ  De grootmoeder van Helena Nogueira: waarom ze haar privéleven niet meer wil publiceren

Frankrijk Leef

Zie ook: De schok van het gezicht van Helen Segara… De zangeres wordt gedwongen haar gezondheidsproblemen bekend te maken!