Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik zei dat ik liever thuis doodging”: ik ben hersteld van Covid, Salma Hayek zegt dat ze op het punt staat te sterven

Je hebt het nog niet genoemd. Tijdens een interview met L. verschillend, Salma Hayek onthulde dat ze Covid heeft opgelopen in de vroege dagen van de epidemie en dat ze het grootste deel van het afgelopen jaar ervan heeft hersteld. “Mijn dokter smeekte me om naar het ziekenhuis te gaan omdat het erg gevaarlijk was,” Het vertelt de 54-jarige actrice die getrouwd is met CEO van Kering François-Henri Pinault. “Ik zei : ‘Nee, dank u wel. Ik sterf liever thuis ‘“, Ze herinnert het zich.

Salma Hayek bracht zeven weken in isolatie door in een kamer in het Londense paleis waar ze samen met haar man en hun 13-jarige dochter Valentina woont om het virus te bestrijden dat haar had kunnen doden. Actrice om in te spelen eeuwigdurendVervolgens, Academy Award-winnende regisseur Chloe Chow Nomade, Daarna werd hij onder zuurstof geplaatst.

Ondanks de uitputting keerde Sama Hayek in april weer aan het werk om te fotograferen Gucci House. “Het was de perfecte baan om weer aan het werk te gaan. Ik begon op een gegeven moment in te zoomen, maar kon niet veel doen omdat ik zo moe was.”

READ  "De president zou niet met zijn leraar moeten trouwen": Emmanuel Macron beantwoordt de ongefilterde vragen van een groep autisten