Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik ben nog nooit in mijn leven ziek geweest” – Liberation

Getuigenissen – Aanbevelingen

Dit artikel is gereserveerd voor abonnees

Terwijl infecties blijven stijgen met 1.837 bevestigde gevallen, vertellen mannen die het virus hebben opgelopen hun beproeving in het licht van symptomen en wijzen ze op verstoringen in hun zorg.

Een paar dagen geleden lanceerde de Wereldgezondheidsorganisatie Hoogste waarschuwingsniveau Om de apenpokkenepidemie te bestrijden. In Frankrijk, terwijl 1.837 bevestigde gevallen werden geïdentificeerd, waaronder 781 in Ile-de-France, op dinsdag door Public Health France (SPF), wordt de vaccinatiecampagne geïntensiveerd. Thomas, Julien en Leo, de drie Parijzenaars, hebben een maand geleden het virus opgelopen. Deze homoseksuelen zijn nu genezen en ze getuigen van de zichtbare en verre symptomen van het eenvoudige lijden dat ziekte kan veroorzaken. Het was als een vergiftigde kus.Thomas Murr glijdt uit. Het is eigenlijk door een andere man te kussen op een feestje dat deze 26-jarige CEO denkt dat hij ziek is. Als het virus kan worden overgedragen door langdurig contact met de huid van een geïnfecteerde persoon, kan het ook aanwezig zijn in speeksel, media of zelfs op voorwerpen (beddengoed, kleding, servies, badkamerlinnen).

“Een week geleden zei ik tegen mezelf dat ik me moest laten vaccineren.Hij herinnert zich zijn kant Leo. Omdat ik mezelf ben en veel partners heb, ben ik een van de meest blootgestelde doelgroepen. Volgens gegevens van SPF heeft 96% van de infecties tegenwoordig betrekking op mannen die homoseksuele relaties hebben gehad. Wanneer ongedierte wordt gedetecteerd op het niveau…

READ  Naar een "vreemd" land