Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘If I Could’t Suffer’: Carla Moro raakte gewond door Kevin Gage, ze deelt haar woede

‘If I Could’t Suffer’: Carla Moro raakte gewond door Kevin Gage, ze deelt haar woede

Is dit echt het einde van het duo Carla Moro/Kevin Guedge? In september besloot het stel een pauze te nemen om de voormalige kandidaat van Marseille Ze hebben zelfs een tijdje hun huis verlaten. Even later maakten de twee reality-tv-sterren bekend dat ze wilden “geef een kansAlles veranderde echter toen Belle onthulde dat ze met Kevin sliep op de set clangevecht. Iets wat Carla’s man direct ontkende. “Dit is waanzin! Voor mij is dit verhaal een film (…) die mij totaal niet raakt. Laat iedereen zijn eigen beslissingen nemen, het maakt mij niet uit. Dat klopt, het is jammer om dit soort dingen te zeggen, want het kan sommige mensen aan het twijfelen brengenIk heb geadverteerd op de netwerken.

Desondanks haperde zijn relatie met Carla altijd en stonden Kevin en zijn vrouw op het punt van scheiden. Om nog maar te zwijgen van het feit dat hij met een andere vrouw in een nachtclub werd gespot… Tot nu toe heeft Carla Moro niet gesproken, maar de influencer heeft eindelijk zijn stilzwijgen verbroken.

Ik heb echt pijn

In een Snapchat-verhaal dat sindsdien is verwijderd maar door verschillende internetgebruikers is opgepikt, deelde Carla Moro haar gemoedstoestand midden in de crisis van het paar. En zoals verwacht werkt het niet goed. “Ik ga door een heel moeilijke tijd… ik ben echt gekwetst. “Geschreven op een zwarte achtergrond op Snap.”Ik zal niet tegen je liegen, het is niet oké. Als ik niets zeg, is dat omdat ik nog steeds veel woede, nervositeit en verdriet in me heb. Kortom, teveel dingen.Ruby’s moeder voegt in haar bericht toe dat ze tijd nodig heeft om over dit hele verhaal te praten.

READ  Deze gratis kanshebber voor Netflix en Disney+ arriveert in Frankrijk

Ze reageert op een gek gerucht

In haar post maakt Carla Moro ook van de gelegenheid gebruik om te reageren op een aantal media en internetgebruikers die haar ervan beschuldigen misbruik te maken van dit hele verhaal om productplaatsingen, gesponsorde berichten en dus zakgeld te rangschikken. “Ik zie veel artikelen waarin staat dat ik hiervan gebruik maak om te werken.“De influencer die doorgaat:”Als ik niet kon lijden. Ik werk zoals iedereen naar het werk gaat, ondanks de pijn van binnen.