Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hogwarts-magie onthuld in ASMR-video

Om een ​​titel te promoten die aan het eind van het jaar zou moeten uitkomen, heeft Warner Bros. zojuist een intrigerende video uitgebracht in de regen.

In de lijst met talloze games die aan het einde van het jaar worden uitgebracht, is het onmogelijk om het niet te vermelden Hogwarts Legacy: Hogwarts Legacy. De door Avalanche Software ontwikkelde role-playing game wordt verwacht door miljoenen fans vanHarry Potter rond de wereld De best werkende videogame in het universum, bedacht door J.K. Rowling. Ter herinnering: de titel speelt zich af in de 19e eeuw en stelt de speler in staat om een ​​student te belichamen die vrijelijk Zweinstein kan verkennen en zijn carrière als goochelaar kan smeden.

ASMR, een concept dat ook populair is in de tovenaarswereld

Oorspronkelijk gepland voor 2021, Warner Bros. Interactive Entertainment is al meerdere keren uitgesteld, maar moet eind 2022 uitkomen, tenzij dat verrassend is. Hij heeft zojuist de connectie rond het spel opnieuw gelanceerd met een op zijn zachtst gezegd verrassende trailer. Het bedrijf heeft zojuist een ASMR-video van 20 minuten gedeeld die ons rechtstreeks in de beroemde school van tovenaars dompelt. Ter herinnering: ASMR is een techniek die tot doel heeft een persoon het vaakst te ontspannen door middel van auditieve stimuli. Op YouTube of Twitch zijn er veel zeer populaire randvideo’s. Deze keer kunnen we, op het ritme van de regen, een andere omtrek van Zweinstein zien.

Zou dit niet het perfecte moment zijn voor een ontspannen wandeling door het kasteelterrein, of zelfs verder weg naar Zweinsveld? Zet je oren wijd open, ontspan en geniet van de ritmische klanken van de tovenaarswereld…”-Je kon lezen in de officiële beschrijving. Als het proces als een verrassing komt, stelt deze video ons in staat om omgevingen te ontdekken die een echt overzicht geven van het eindresultaat in het spel. kans om het te bevestigen, behalve voor onaangename verrassingen, Zweinstein erfenis Het moet de droom van elke fan zijn, in een AAA open wereld vol fanservice Harry Potter (Die zal uitbreiden op het kleine scherm) en erg groot.

READ  7 gratis pc-games om in te wisselen met Amazon Prime, inclusief het schrijven van een cult-epos

Dynamische en gevarieerde weersvoorspellingen voor het (her)ontdekken van Zweinstein

Ter herinnering: de game die is ontwikkeld door Avalanche Software biedt een volledige verkenning van de beroemde school van magie. Zeker, alle kamers, inclusief de meest geheime, zullen beschikbaar zijn in het spel, en elk heeft zijn eigen gebruik. De beroemde kamer van eisen zal bijvoorbeeld fungeren als een laboratorium, waar ons personage zijn spreuken en drankjes kan bereiden. Bovendien zal de held, afhankelijk van het gekozen huis (Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf of Ravenklauw), een hub hebben waarin hij kan evolueren en communiceren met zijn metgezellen. En aangezien we het in deze laatste video over regen hebben, is het de moeite waard eraan te denken dat het weer in het spel dynamisch zal zijn, net als de seizoenen. Zo is het mogelijk om Zweinstein dag en nacht te observeren, maar ook winter, zomer, lente en herfst, onder verschillende weersomstandigheden. ProductZweinstein erfenis Het komt tegen het einde van het jaar uit op pc, PS5, PS4, Xbox-serie, Xbox One en zelfs de Nintendo Switch.