Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe ziet de basisversie eruit?

Als er is 308 Het zal aan het begin van het academiejaar bij de agenten aankomen en is al beschikbaar om te bestellen. Peugeot Hij heeft zojuist de configuratietool online gezet. Voor ons een kans om te gaan kijken hoe het goedkoopste model eruitziet, Active Pack PureTech 110 pk, waaraan een prijskaartje van 24.800 euro hangt.

buiten

Goedkoopste glamoureuze 308! De gratis kleur is eigenlijk Olivine Green, die werd benadrukt in de eerste officiële foto’s. Voor degenen die een meer dekkend wit willen, is het 200 euro!

Het Access-model heeft ook 16-inch wielen met wieldoppen. Deze zijn echter beperkt tot de kleine massa van 110 pk. Als we voor 130 PK zouden kiezen, zou het 16 inch zijn maar dan met velgen.

Als de spiegelstructuren zwart zijn gelakt, ziet de onderkant van de achterbumper er rauw uit. Er zijn geen chromen inzetstukken op dit niveau. Hetzelfde geldt voor het netwerk. Onder projectoren van het type “economische LED” hebben we verticale lichtbalken, maar met een vereenvoudigde handtekening, gebaseerd op streepjes. De schilden in de vleugels zijn voor GT-auto’s.

interieur

Er is geen verkeerde noot aan boord. Er is niets schandaligs aan de aanwezigheid van stoffen bekleding en een “splitlederen” stuur. Bovenal hebben we automatisch maximale schermformaten, met 10 inch voor apparaten (maar geen 3D-effect) en 10 inch voor infotainment. Het mist gewoon het aanpasbare aanraakgebied in het midden. Breedte is niets essentieels, met geverfde sierbalken.

Hulpmiddelen

Op dit punt stopt het spel met 308. Het is waar dat het het zeer basale actieve niveau vermijdt om direct in het Active Pack te beginnen. We hebben het standaard: Automatische noodrem, Active Lane and Lane Crossing Alert, Driver Attention Alert, Traffic Sign Recognition, Rear Parking Assist, Dual Zone Automatic Air Conditioning, Auto Headlight On, Rain, 2/3-1/3 Seats, elektrische / verwarmde / inklapbare spiegels, cruise control …

READ  Waarom spreken managers en HR niet dezelfde taal?
De nieuwe Peugeot 308: hoe ziet de basisversie eruit?

Tenslotte

Er ontbreekt wat chroom en de wielen zijn wat klein. Maar verder ziet het 308 Active Package er goed uit en is de uitrusting echt royaal.