Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe de nieuwe Windows Media Player vandaag te installeren

Afgelopen november bood Microsoft leden van zijn Insider-programma een preview van de nieuwe versie van Windows Media Player, de mediaspeler, aan via het Windows Insider-ontwikkelaarskanaal.
Op dat moment nam Microsoft de beslissing om de nieuwe versie van zijn mediaspeler uit te brengen samen met Groove Music, de andere mediaspeler die standaard is geïnstalleerd in Windows 11.

Maar Mountain View lijkt zijn plannen te hebben gewijzigd. Insiders wezen er op Reddit al op dat Groove Music niet langer beschikbaar is en is vervangen door de nieuwe Windows Media Player.
Goed nieuws, deze nieuwe versie van de multimediaspeler van Microsoft kan vanaf vandaag geïnstalleerd worden op de stabiele versie van Windows. Hier is hoe.

Ook om de video te ontdekken:

1. Controleer uw Windows 11-versie

Begin met het controleren van het versienummer van Windows 11 dat op uw computer is geïnstalleerd. Om de nieuwe Windows Media Player te laten werken, moet uw pc Windows 11 21H1 build 22000.376 hebben.

Gebruik de sneltoets om uw versie van Windows te controleren Windows + R.en typ vervolgens in het venster Uitvoeren en vervreemden.

venster Over Windows Het wordt geopend, zodat u het versienummer van Windows 11 kunt controleren dat op uw computer is geïnstalleerd.

2. Download het updatebestand

Om de nieuwe versie van Windows Media Player te installeren, moet u eerst een Groove Music-installatiebestand verkrijgen dat kan worden bijgewerkt om over te schakelen naar de nieuwe Windows Media Player.

Ga hiervoor naar https://store.rg-adguard.net vanuit uw webbrowser. Het is een online platform dat downloadlinks kan genereren voor apps die in de Microsoft Store worden weergegeven.

Kopieer en plak vervolgens de downloadlink van Groove Music (https://www.microsoft.com/en-us/p/groove-music/9wzdncrfj3pt) in het tekstveld dat in het midden wordt weergegeven.
Klik vervolgens op het vervolgkeuzemenu RP en verander de waarde in Snel.
Klik ten slotte op het vinkje dat rechts wordt weergegeven om de downloadlink te genereren.

Zoek in de lange lijst met bestanden die verschijnt het bestand met de naam Microsoft.ZuneMusic_11.2111.54.0_neutral_~_8wekyb3d8bbwe.msixbundle Klik erop om het relevante 35,74 MB-bestand te downloaden.

3. Open het bestand

Open nu het bestand dat u zojuist hebt gedownload door te dubbelklikken. venster Update mediaspeler Het zou dan op het scherm moeten verschijnen.

Klik op de knop updaten Om te beginnen met het downloaden en installeren van Windows Media Player.

Zodra de installatie is voltooid, zou een voorbeeld van de nieuwe Windows Media Player op uw apparaat moeten openen.

READ  Cyberpunk 2077 lekt enorme content-patch, kan van naam veranderen