Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hij wil “alleen een baby maken” en het astronomische bedrag onthullen dat aan draagmoederschap is besteed!

“Vandaag gaan we uit elkaar, in onderlinge overeenstemming. Nou, we bellen elkaar elke dag. We hebben echt twee buitengewone jaren geleefd. We hebben veel gereisd. Maar op een gegeven moment had Alexander het moeilijk om zijn plek te vinden. Ik denk dat hij een rustiger, minder turbulent leven. Hij wilde stabiel zijn, een meer traditioneel leven leiden “. Niemand had het verwacht en toch … Met deze woorden kondigde Matthew plechtig aan, tijdens een interview met Jordan de Luxe, Zijn scheiding van Alexanderontmoette een groep van Liefde is in de wei. Een beslissing genomen door een fractie van een seconde om de woorden van de eerste te geloven.

‘Het is een klap. Het is een beslissing van zijn kant. Maar weet je, als je liefhebt, moet je weten hoe je naar de ander moet luisteren. Hij zegt me dat hij nog steeds van me houdt.’, had hij spijt voordat hij een grote aankondiging deed, ondanks het vreselijke nieuws dat een paar weken geleden op zijn hoofd viel. als stel of niet, Matthew wil vader worden En hij lijkt behoorlijk enthousiast over het idee om de komende maanden een baby te krijgen: “Ik ga alleen bevallen. Ik organiseer mijn carrière om thuis te werken. De beslissing is dat ik alleen ga bevallen. Dus ik vertrok om mijn sperma te geven”.

Te gek bedrag!

Een nieuws dat ongetwijfeld alle fans van Filter heeft gerustgesteld Liefde is in de wei. Toch merkte Matthew, nog steeds op de microfoon van Jordan De Luxe, op dat de kosten van dit levensproject zeer aanzienlijk waren. “Ik heb 65.000 euro uitgegeven”, vastleggen. Een astronomisch bedrag dat gedeeltelijk werd gefinancierd dankzij een boek dat hij met Alexander schreef: Doen we love: Of hoe twee mannen die tegen alles zijn de mooiste avonturen beleven.

READ  Na de behandelend arts, hier is de corresponderende apotheker: 5 vragen om het principe te begrijpen

Veel mensen zeiden dat ik een kat moest maken, maar bij Alexander was dat uitgesloten.”laat dan eerst de persoon die nu single is weten voordat je verder gaat: “Ik haat dit kattensysteem, want je bent beroemd, je wordt betaald. We hebben een jaar aan het boek gewerkt. Tenminste, wat we zullen aanraken zal voor de kleine zijn en we zullen werken.”.

Zie ook: “Dit is niet jouw aanbod, dit is het mijne!” : Een grote directe botsing tussen Guillaume Guinton en de directeur van “Complément d’Enquête”

RF