Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hier zijn vier redenen om niet in paniek te raken bij de opkomst van nieuwe varianten van Covid-19 – de avondversie van West-Frankrijk

Hier zijn vier redenen om niet in paniek te raken bij de opkomst van nieuwe varianten van Covid-19 – de avondversie van West-Frankrijk

Als de aanwezigheid van de verschillende Covid-19-varianten die over de hele wereld worden opgesomd, aanleiding geeft tot bezorgdheid over een overloop van de gezondheidscrisis, zijn er verschillende redenen om in deze situatie niet in paniek te raken. Hier zijn er vier.

Zuid-Afrikaans, Engels, Braziliaans en meer recentelijk Hindi … sinds enkele maanden zijn de varianten afkomstig uit Covid-19 Ze verschijnen geleidelijk op verschillende plaatsen op de planeet.

Nieuwe ‘kopieën’ van het virus verlengen de pandemie. Maar moeten we ons zorgen maken over de vele hiervan? VariabelenSoms is hij net zo goed verantwoordelijk voor een uitbraak als indrukwekkenddauw ?

Hoewel de situatie in het licht van de pandemie nog lang niet is opgelost, zijn er vier redenen om deze variabelen te bestrijden.

1. Vaccins zijn effectief

Momenteel beschikbare en goedgekeurde vaccins zijn effectief tegen “Allerlei virussen”, De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft op 20 mei 2021 bevestigd aan het Franse persbureau (AFP).

Gevraagd naar de effectiviteit van het AstraZeneca-vaccin op de variant B.1.351, die voor het eerst werd geïdentificeerd in Zuid-Afrika, is de WHO van mening dat vaccinatie ermee ernstige vormen van Covid-19 vermindert.

“We gaan de goede kant op, maar we moeten waakzaam blijven […] Verhoogde mobiliteit, fysieke interacties en bijeenkomsten kunnen de overdracht in Europa vergroten.Maar Hans Kluge, directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie voor Europa, stond erop.

Volgens een artikel in het wetenschappelijke tijdschrift MIT Technology Review Het werd gepubliceerd op 13 mei 2021 en wordt vermeld in het tijdschrift Internationale post Deze werkzaamheid van het vaccin maakt dit afgemeten optimisme mogelijk.

READ  “Behulpzaam zijn betekent alles geven”, getuigt Patricia V. Pizanos

“Een volledige vaccinatie beschermt 75% van de verschillende infecties in Zuid-Afrika”, Verwijst naar de post. een “Wonder”Andrew Reed, een infectieziekte-ecoloog aan de Pennsylvania State University in de Verenigde Staten, bevestigt in MIT Technology Review.

2. De vaccins van de tweede generatie komen eraan

Een ander geruststellend feit in het licht van varianten: vaccins van de tweede generatie worden voorbereid. Betere tools om het virus en zijn mutaties te bestrijden. Reden? Ze bevatten l’ARN Of aanwezige gen- of eiwitvarianten, Weergegeven op 14 april 2021 op de set tv programma C voor jou Professor Alan Fischer, coördinator vaccinstrategie in Frankrijk.

De wetenschapper werd door Patrick Cohen, een van de programmahistorici, ondervraagd over de mogelijke opkomst van de varianten “Gevaarlijk verzet kan de komende maanden verschijnen.”.

“Door een redelijke aanname te doen, zullen als er nieuwe variabelen ontstaan, deze betrekking hebben op de reeds bestaande variabelen.Nog steeds gewaardeerd hoogleraar kinderimmunologie. We zullen, een beetje over het griepvaccinatiemodel, vaccins hebben die zich wanneer en wanneer aanpassen. “

3. Controle variabelen nauwkeurig

Bekijk variabelen nauwkeurig. (Illustratieve foto: Jerome Fouquet / Quest France)

Monitor variabelen zoals melk in brand? Dit is wat de “master vaccinatie” in Frankrijk verklaart: “Er is een zeer waakzame monitoring in dit gebied, die dagelijks plaatsvindt. De informatie stijgt elke dag in Frankrijk en de buurlanden.”

4. De variabelen zien er hetzelfde uit

Dit is een ander punt gemaakt door professor Alan Fisher. Voor dat laatste de Zuid-Afrikaanse en Braziliaanse varianten “Zeer vergelijkbaar ondanks volledig onafhankelijk verschijnen.”

Volgens de onderzoeker geeft dit element aan dat het vermogen van het virus om te muteren om de immuunrespons te weerstaan ​​beperkt is. “Zelfs als we voorzichtig moeten zijn en dit argument niet als vanzelfsprekend moeten beschouwen, Bepaalt. Maar dit is een beetje geruststellend. “

READ  COVID-19: Kan het Novavax-vaccin zonder boodschapper-RNA de aarzelaars overtuigen?