Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Groep roept dringend op voor toegang tot innovatieve behandelingen

Groep roept dringend op voor toegang tot innovatieve behandelingen

Het wordt de drievoudige rozengroep genoemd. Deze bijeenkomst, een jaar geleden opgericht, pleit voor dringende toegang tot innovatieve behandelingen voor patiënten borstkanker Driemaal passief, zeer agressief, drie dagen voor de toegewezen dag.

onbekende kanker

onbekend, dit kanker Dat treft ongeveer 15% van de borstkankerpatiënten, of 9.000 nieuwe gevallen per jaar, van jonge vrouwen: 40% is jonger dan 40 jaar. De kans op herhaling is hoog: 30% binnen drie jaar na diagnose. In het geval van herhaling met metastasen, De prognose voor deze kanker is de afgelopen 20 jaar niet verbeterd door een gebrek aan effectieve behandelingen: de vijfjaarsoverleving is 11,3%.

#MobilizationTriplets

Een jaar geleden ontstond het collectief #MobilisationTriplettes, dat in december werd omgedoopt tot Collectif Triplettes Roses. Drie dagen voor Wereld Triple Negative Breast Cancer Day roept deze groep “dringend” op voor toegang tot innovatieve behandelingen, daarbij verwijzend naar voorbeelden uit vaccintherapie,Immunotherapieof geconjugeerde antilichamen. Met name dankzij haar werk hebben de Franse gezondheidsautoriteiten afgelopen herfst het gebruik van twee behandelingen, Keytruda en Trodelvy, goedgekeurd. De groep wil ook een “project om een ​​nationaal platform voor klinische proeven te creëren” voor vrouwen met deze kanker.

READ  Het internationale ruimtestation ISS zal neerstorten op de aarde en NASA geeft toe dat er een reëel gevaar is