Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Griekse archeologische vindplaatsen, waaronder de Akropolis, zijn tot en met zondag elke middag gesloten

Griekse archeologische vindplaatsen, waaronder de Akropolis, zijn tot en met zondag elke middag gesloten

Een bezoek aan de Akropolis zou de komende dagen in de ochtend moeten zijn.Vanwege de hoge temperaturen worden de uurroosters van de archeologische vindplaatsen aangepast (…) en zijn ze gesloten van 12.00 uur tot 17.30 uur.Dat meldt het Griekse ministerie van Cultuur. Dit besluit geldt tot en met zondag. De vakbond van beheerders van de site zei dat minstens 20 bezoekers flauwvielen door de temperaturen, die kunnen oplopen tot 45 graden Celsius. Honderden brandweerlieden waren donderdag nog bezig met het bestrijden van branden in het hele land. Volg ons leven.

Meer dan 200 Europese brandweerlieden zijn onderweg naar Griekenland. De brandweer zei dat Roemeense, Slowaakse en Poolse brandweerlieden tegen vrijdag zullen worden uitgezonden om de belangrijkste aanhoudende bosbranden te bestrijden. In opdracht van het Civil Protection Mechanism van de Europese Unie zijn sinds dinsdag twee Canadese vliegtuigen en een Frans verkenningsvliegtuig actief in Griekenland.

Vijftien Franse divisies in de gele of oranje wake. De departementen die betrokken zijn bij de Orange Vigilance zijn Bouches-du-Rhône, Gard, Hérault, Alpes-Maritimes, Alpes-de-Haute-Provence, Vaucluse, Corse-du-Sud, Haute-Corse en Var Haar provincie besloot donderdag vijf bergmassieven te sluiten “wegens brandgevaar”. Deze lijst wordt gecompleteerd door zes andere divisies (naast Andorra) in gele waken, namelijk Arig, Audi, Hautes-Garonne, Hautes-Pyrenees, Hautes-Alpes en Pyrénées Orientales.

In de Var worden pieken bij 40 °C verwacht. De hittegolf houdt aan volgens Météo-France, dat temperaturen voorspelt “gebruikelijk” boven 35°C in secties geclassificeerd als oranje, “met tot 40 graden in var” Breng het instituut op de hoogte. Dit vraagt ​​om intense hitte “Speciale waakzaamheid, vooral voor mensen die gevoelig zijn of risico lopen” Météo-France waarschuwt.

READ  Ivan Gershkovich, een Amerikaanse journalist voor de Wall Street Journal die in Rusland wordt vastgehouden, heeft beroep aangetekend tegen zijn aanhouding.

Ongeveer een recordmaand juli? Volgens het Europees Observatorium Copernicus is dat juli 2023 Op weg om de warmste juli ooit gemeten te worden. Dit fenomeen zal worden geassocieerd met “een combinatie van factoren”inclusief klimaatverandering, gekoppeld aan menselijke activiteiten, maar ook de hittegolf die momenteel de Noord-Atlantische Oceaan treft en het natuurverschijnsel El Niño.