Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gouden Bal: Yuka verplettert Messi!

De Ballon d’Or-race is dit jaar bijzonder open, maar sinds het winnen van de Copa America met Argentinië, is Lionel Messi (34, 47 wedstrijden, 38 doelpunten in alle competities voor het seizoen 2020-2021) in de ogen van sommigen de favoriet geworden . Een mening die bokser Tony Yoka helemaal niet deelt. Op Instagram deelde de Olympische gouden medaillewinnaar van Rio 2016 een tekst die hem woedend maakte voor een mogelijke zevende Bolga-kroon.

“We leven in een tijd waarin we de Gouden Bal willen toekennen aan een speler die als derde eindigde in La Liga (…), en uit de ronde van 16 van de Champions League kwam door thuis met 4-1 te eindigen (6 Een jaar op rij wordt vernederd in C1), die de Supercopa de Espana-finale verloor door een rode kaart te krijgen om hem een ​​tegenstander te geven…alleen maar omdat hij 4 doelpunten maakte tegen Chili, Ecuador en Bolivia!Frankrijk.Als hij wint, zal het de lelijkste en meest gebroken gouden bal in de geschiedenis zijn. Win het in zo’n slecht seizoen, door doelpunten te maken heb je niets gewonnen voor je team. “

Terwijl Yuka’s post statistieken bevatte, waaronder één die beweerde dat Bulga 24 van zijn 29 La Liga-goals scoorde tegen de onderste 7 in het klassement, verfrist statisticus Opta het geheugen van de bokser door uit te leggen dat de Blaugrana slechts 11 van zijn 30 goals scoorde tegen de laatste 7 goals in het seizoen. regeling. Deze sportfocus zorgde ervoor dat zijn verhaal werd gewist. Van zijn kant reageerde Messi niet.

READ  Nederland werkt aan een verdere versoepeling van de Nederlandse coronavirusblokkade in Amsterdam, Marc Rutte, België

Yuka wordt Messi…

…en wordt dan in de schommel betrapt door Opta!

13.885 keer gelezen – Geschreven door Roman Lanthium op 26-07-2021 om 20:59 uur.