Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gignac “block behind the Blues” tegen Argentinië in de WK-finale

Vanuit Monterrey, Mexico, volgt André-Pierre Gignac de Wereldbekerfinale tussen Argentinië en Frankrijk. De Tigers-spits was een finalist en Engeland was de vroege favoriet. De voormalig Blues-spits (36 caps, 7 goals) zei voor de kwartfinales Frankrijk-Engeland (2-1) dat hij achter Argentinië zou staan ​​als de Blues zouden verliezen. Met name omdat “De fenomenale carrière van Lionel Messi”.

De finale van Euro 2016 zit nog steeds in de keel

“Maar ik heb niet gezegd dat ik bij Argentinië was voor deze finale tegen FrankrijkEx-Marseille herkent. Er zijn zinnen die nu uit hun verband zijn gerukt. Op geen enkele manier zal ik Argentinië en Messi steunen in deze finale. Het is onzin, je kunt er niet eens aan denken! Ik was Frans international, verloor in 2016 een finale op het EK met dit shirt en heb met mijn collega’s gehuild in de kleedkamer van het Stade de France na deze nederlaag tegen Portugal. (0-1 augustus, 10 juli 2016) Ik heb nog steeds veel vrienden in Qatar zoals Hugo (Loris), Olivier (Jerrod), Antonius (Griezmann) of steef (Mananda). Ze willen dat mensen geloven dat ik voor Argentinië ben… Ik sta achter de Blues! Ik wil dat ze de beker weer mee naar huis nemen. »

Zelfs voor de wedstrijd tussen Kylian Mbappé en Lionel Messi staat APG achter het Franse wonderkind, ook al “Messi is nog steeds een geweldige speler voor alles wat hij voor het voetbal heeft gedaan.”

READ  Caroline Garcia bevestigt zeer goed seizoen door zich te plaatsen voor halve finale WTA