Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

FUT Paris Saint-Germain – PSG: Galtier noch Zidane, Qatar heeft een grote verrassing in gedachten

PSG is nog steeds op zoek naar zijn toekomstige coach en dat kan niet Christophe Galtier zijn… noch Zinedine Zidane.

Wie wordt de opvolger van Mauricio Pochettino in Paris Saint Germain ? Dit is het dossier dat de fans van de Parijse club in spanning houdt. Volgens de informatie van L’Equipe zijn de sporen van Christophe Galtier en Zinedine Zidane heel echt. Maar de Parijse club werkt ook aan een ander pad. Hoewel de nationale krant het regelmatige contact tussen Luis Campos en Christophe Galtier benadrukt, heeft de nieuwe sportief directeur van PSG de huidige baas van Nice nooit verteld dat hij als eerste op zijn shortlist stond. Hij noemt altijd de naam van Zinedine Zidane, evenals de naam van de coach ‘Niet uit (of weinig)’ Volgens de Nationale krant.

Een conservatieve coach is toegevoegd aan de lijst

Het vertrouwen tussen de regels door laat zien dat Luis Campos zoals gewoonlijk meer dan één truc in petto heeft. Geconfronteerd met Zidane, die het onderwerp is van enorme invloed van de emir van Qatar, en Christophe Galtier die zijn consensus bij Paris Saint-Germain waardeert, maar het er niet mee eens is, staat de nieuwe sportadviseur van Ile de France zeker in de naam. Dan kan een technicus consensus bereiken. Is het nog steeds en altijd Roberto Mancini, die zich afvraagt ​​over zijn toekomst aan het roer van de Italiaanse selectie, intern een zeer aantrekkelijk profiel heeft? Uiteraard wacht het antwoord op de afwikkeling van verschillende bestanden.


Hoewel Zinedine Zidane wenselijk is en niet de indruk wekt koste wat kost naar PSG te willen gaan, is de positie van Christophe Galtier glashelder. Volgens L’Equipe vertelde de in Marseille geboren Luis Campos dat hij graag naar PSG zou willen gaan. Niet voor niets realiseert Christophe Galtier zich dat een dergelijk project hem niet snel zal worden aangeboden, en daarom vertelde hij zijn vertegenwoordigers dat hij heel graag Nice zou verlaten om zich bij Parijs aan te sluiten. De relatie met Luis Campos, de huidige sportief directeur van PSG, verloopt vlot. Maar de Portugees wil het op orde hebben: intern legt hij zijn gesprekspartners uit dat het prioriteit is om een ​​definitief akkoord te vinden met Mauricio Pochettino en zijn staf.

READ  Trek Rabat terug en stop ... Neymar is al met vervroegd pensioen in Parijs?

Pochettino geeft geen cadeau aan Paris Saint-Germain


Niet voor niets heeft de huidige PSG-baas een contract dat loopt tot juni 2023, en ondanks berichten dat er overeenstemming is bereikt over het beëindigen van zijn huurcontract, is er nog niets officieel. Mauricio Pochettino zorgt ervoor dat zijn staf niet gewond raakt en zal niet veel doen voor Qatar. De Argentijn, die weet dat hij komend seizoen geen coach van PSG wordt, heeft ook een verlangen naar de toekomst: een plekje in Engeland vinden. Volgens informatie van de Engelse pers is de Engelse Premier League zijn topprioriteit. Maar het zal niet gemakkelijk zijn voor Pochettino om een ​​aspirant-club te vinden, Jurgen Klopp, Pep Guardiola, Mikel Arteta of Thomas Tuchel en Antonio Conte met gevestigde wortels in hun clubs.