Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frances Lallanne wint zijn zaak tegen Fort Boyard, een goede som op het spel

Alweer een nederlaag in de rechtbank voor ALP: het productiebedrijf van de show Kasteel van Bojaren De industriële rechtbank heeft een schadevergoeding van ongeveer 10.000 euro gelast aan: Frances Lallanontslagen in 2020. De zanger zal ook de hoed terugnemen die deel uitmaakte van het Narcissus-kostuum… Anderzijds blijft de houten buis, een ander gebruikt item, in de Charente-Maritime.

Een belangrijke overwinning voor de zanger, die het bedrijf ervan beschuldigde hem te ontslaan nadat hij hoorde dat hij lid was van de Yellow Vests-beweging, een fel omstreden argument van de kant van Alexia Laroche-Joubert, de president van het bedrijf. Dit pleit alleen, door de stem van zijn advocaat, voor de lage deelname van de zanger aan de show: van de 42 afleveringen verscheen hij slechts 17 keer voordat zijn personage werd verwijderd.

Het moet gezegd dat Francis Lallanne het de laatste tijd erg druk heeft gehad: naast vechten aan de kant van de gele hesjes, heeft hij hard gewerkt tegen het vaccin en alle door de overheid vastgestelde gezondheidsmaatregelen. Met name veroorzaakte hij meerdere keren schandaal door tijdens het hoogtepunt van de pandemie grote concerten te organiseren door mensen te vragen hun maskers af te doen.

Hij won zijn zaak echter voor de rechtbank, een echte voldoening voor zijn advocaat, Me Emmanuel Ludot. “Volgens de jurisprudentie wordt het werk van kunstenaars op dergelijke filmlocaties, zoals Fort Boyard of Koh Lanta, een beetje als slaven behandeld door ze contracten te laten ondertekenen zonder veel respect voor het arbeidsrecht.reactie.

Het moet gezegd worden dat dit niet de eerste keer is dat hij hetzelfde bedrijf heeft aangevallen: een paar maanden geleden werd de vertaler van de heer Poe, “Muscle Man”, Kasteel van Bojaren, die hij vertegenwoordigde, wat hem hielp zijn contracten te herstellen en een vergoeding van 17.000 euro te winnen. Er wordt nu beroep aangetekend tegen een zaak bij het Hof van Poitiers.

READ  Alleen een echte fan weet welke anime deze beelden zijn

Weergave Kasteel van BojarenDie momenteel bezig is met het filmen van de afleveringen van het 33e seizoen, die deze zomer worden uitgezonden, blijft hoe dan ook externe acteurs uitnodigen om Castle-personages te belichamen, en voor sommigen, die sekteleden zijn geworden, is dit doorgegaan. Enkele decennia geleden: Pater Firas, vertaald door Yann Le Jacques, bestaat al sinds 1990, net als Bas Bartot, uitgevoerd door Andre Boucher of Velindra (Monique Anguin). Tijgers zullen er niet meer zijn… Ze zijn te zien in de show sinds de lancering in 1990.