Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Finland. Hij blaast zijn Tesla liever op dan hem te repareren

De scène verdient de film nieuwe wilden (Zie de trailer hier). In een video, die al meer dan vijf miljoen keer is bekeken op YouTube, zien we een Fin die een Tesla opblaast met dynamiet.

Maar hoe blaast iemand opzettelijk zijn auto op? De man koos dit extreme gebaar omdat zijn auto slechts anderhalve maand na ontvangst kapot ging Auto Plus.

Toen hoorde hij dat hij de batterijen van zijn Model S volledig moest vervangen, wat hem € 20.000 zou hebben gekost. Dan wendt de eigenaar zich tot zijn verzekering en verzekert hem dat hij niets kan doen.

Dertig kilo dynamiet

Hij besloot een einde te maken aan deze verdomde auto en nam hem mee naar wat lijkt op een steengroeve op het platteland, omringd door dertig kilo dynamiet. De man plaatste voor de explosie zelfs een foto van Elon Musk, de president van het bedrijf, achter het stuur.

En om de actie in gedachten te houden, heeft deze Fin niet beknibbeld op de producties: drone-foto’s, slow motion…de man vertrekt zelfs in een helikopter op het moment dat de korte filmcredits verschijnen.

En als een eigenaar van een elektrische auto het pakket in deze video stopt, is dat omdat hij van plan is genoeg geld te verdienen om … de aankoop van een Tesla te compenseren, zoals de site uitlegt. de telefoon.

READ  Xavier Neel kondigde aan dat hij de drempel van 90% van het aandelenkapitaal en de stemrechten van de Ilias had overschreden en dat hij de rest van de aandelen zou kunnen terugkopen.