Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

FAF wendt zich tot jury (officieel).

boos op “flagrante arbitrageDoor Bakary Gassama Tijdens de wedstrijd tussen Algerije en Kameroen (1-2, FP) in de tweede etappe van het WK 2022 heeft de Algerijnse Federatie (FAF) op 31 maart de storting aangekondigd van hoger beroep met Fifa. Terwijl de raad van bestuur van de ronde bal het moet teruggeven heersen Donderdag maakte de FAF maandag de details bekend door aan te kondigen ook de FIFA-jury te hebben overgenomen om de kansen te maximaliseren.

De Algerijnse voetbalbond heeft, in overeenstemming met de aanbevelingen van haar juridische adviseurs, een verzoek aan de FIFA ingediend om het klachtendossier te onderzoeken voor de wedstrijd Algerije-Kameroen, die werd gespeeld op 29 maart 2022, met de telling ervan in de FIFA Wereldbeker Kwalificaties voor Qatar 2022. De tweede etappe, door de jury van de International Football Association Board (FIFA)A. zegt communicatie bijvoorbeeld. “Dit verzoek is gemotiveerd door het feit dat de indiening van de klacht is gebaseerd op technische argumenten en overwegingen met betrekking tot de arbitrage die door een gespecialiseerde structuur moeten worden onderzocht.ยป

Het valt nog te bezien of dit nieuwe element de datum van de FIFA-uitspraak zal vertragen…

READ  TJ Parker (minpunt): 'Wat is gebeurd is onacceptabel'