Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elon Musk waarschuwt voor ‘mensachtige robots’

Elon Musk waarschuwt voor ‘mensachtige robots’

Elon Musk had een ontmoeting met de Britse premier Rishi Sunak. zwembad/Reuters

De eigenaar van SpaceX en Tesla sprak in een gesprek met de Britse premier Rishi Sunak aan de zijlijn van de eerste Global Artificial Intelligence Summit in Bletchley Park, Verenigd Koninkrijk.

Elon Musk voorspelde donderdag dat de toekomst van kunstmatige intelligentie meer een uitdaging zal zijn “Tijdperk van overvloed”met een “Hoog mondiaal inkomen” In plaats van een universeel basisinkomen, maar hij waarschuwde daartegen “menselijke robots” Het kan op mensen jagen. De eigenaar van SpaceX en Tesla sprak in een gesprek met de Britse premier Rishi Sunak aan de zijlijn van de eerste Global Artificial Intelligence Summit in Bletchley Park, Verenigd Koninkrijk.

Hij voelde dat er een tijd zou komen dat… ‘Het is niet nodig om te werken’ Tijdens een persoonlijke ontmoeting met Rishi Sunak, die later in Londen plaatsvond. De banen zullen in plaats daarvan alleen bestemd zijn voor degenen die één baan voor zichzelf willen “Persoonlijke voldoening”, hij voegde toe. Kunstmatige intelligentie was zo “magisch genie” Hij laat al je wensen uitkomen, zei Elon Musk, en herinnerde ons eraan dat deze sprookjes zelden goed eindigen. “Een van de toekomstige uitdagingen is hoe je de zin van het leven kunt vinden.” waarderen.

“Bezorgd over mensachtige robots”

Volgens hem ‘We moeten ons grote zorgen maken’ Door humanoïde robots “Het kan je overal volgen.” En “Wat gebeurt er als het een software-update krijgt en niet meer vriendelijk is?”‘, vroeg Elon Musk. De techmiljardair benadrukte daarmee het belang van het hebben van een fysieke sleutel.

Rishi Sunak reageerde “We hebben het allemaal gezien” Films over robots die eindigen met het uitschakelen van de machines. De tweedaagse bijeenkomst in Bletchley eindigde donderdag toen de westerse overheden en betrokken bedrijven instemden met een nieuw beveiligingstestsysteem, bekend als Next Generation. “grens” Aflevertijd. Deze live uitwisseling tussen Musk en Sunak werd later niet uitgezonden op X.

READ  Wall Street stijgt, gedreven door de chipssector - 24-03-2022 om 21:57