Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een totaal krankzinnige filter geeft een “grote klap” aan een sterrenchef… Deze reeks veroorzaakt nogal wat opschudding!

Elke week, versie 13ᵉ topkok blies de menigte op m 6. Voor de camera worstelen de genomineerden om indruk te maken op de jury bestaande uit chef-koks Helen Darroes en Philip Echebest, Glenville en Paul Barré. En dat is niet alles! Prominente culinaire figuren halen zo nu en dan kandidaten op om te kijken wat hen bezighoudt.

Zoals Yannick Alléno, Mauro Colagreco, Alain Ducasse en Anne-Sophie Pic zonder Vergeet de belangrijkste Jean Imbert ! Dit jaar de nieuwe Chef voor Keukens Plaza Athene Het heden beantwoordde de uitdaging van de deelnemers. En gedurende enkele dagen werd een fragment uit de aflevering op sociale netwerken geplaatst.

In een reeks kondigt Stéphane Rotenberg de kleur aan op de open haard ster : “Hier is de slak die nooit zonder lucht komt te zitten.”… Het is het schilderij van Sebastian (Renard ndlr). Ter herinnering: de respectievelijke directeur was verantwoordelijk voor: “Vol-au-vent opnieuw uitvinden”.“We zien de slakken, we zien de gepofte wafels, en ook het sterke punt is de frisheid met een pittige vinaigrette. Ik vroeg mijn dokter bij de kroon en ik maakte de vol-au-vent die ik Jean Imbert wilde voorstellen ».

“Als het zo extreem is, moet je …”

“Er is een filter of filter dat geen lucht tekort komt omdat het heroverwogen is”, analyserenEx-metgezel van Alexandra Rosenfeld Die gevoelig was voor de esthetiek van het gerecht. ‘Als het zo extreem is, moet je sturen.’ Na enkele seconden proeven, maakte de beroemde chef-kok zijn oordeel… en legde het op het bord “Klap”.

“Ik nam een ​​BAM-lepel”, een verklaring. “Er is duidelijk iets aan de hand, ik ben verdwaald omdat we een beetje ver van vol-au-vent zijn… van de historische traditie die ik wil zeggen […]. Ik hou van dit gerecht, maar vooroordelen zijn plechtig… Het is moeilijk om jezelf op zo’n extreem gerecht te zetten”. Voor hem maakte hij Sebastian niet “buiten het onderwerp” Met dit uitzonderlijke gerecht. “Ik slaagde erin hem te raken. Dat was het punt… om uit mijn comfortzone te komen “Vreugde voor degene die zijn tanden sneed Morrismet Alain Ducasse. Ik heb het goed gedaan!

READ  Maifa Ghanem (LMvsMonde6) vs. Mila Jasmine, antwoordt ze

NB

Zie ook: