Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een toerist is ernstig verbrand in een hotelbuffet

Een toerist is ernstig verbrand in een hotelbuffet

De vrouwelijke residency in Le Gosier zal een groot deel van haar verblijf in het ziekenhuis doorbrengen. Dit seksmeisje is een slachtoffer van ernstige brandwonden, na een flashback, aan het buffet van haar hotel in Gossier.


Een 60-jarige toerist die op zondag 27 november 2022 het slachtoffer was van het verleden tijdens een lunchbuffet in een hotel-restaurant in Pointe de la Verdure, in Gosier. Brandweerlieden van de brandweer en reddingsdienst (SDIS) waren belde om 12.50 uur om hem zoals gewoonlijk te assisteren met een medisch team van de Mobiele Hulp- en Reanimatiedienst (SMUR).
Het slachtoffer was bij bewustzijn toen ze aankwamen. De vakantieganger liep ernstige brandwonden op aan haar bovenste ledematen, nek en borst.
De ongelukkigen moesten worden behandeld voordat ze naar het Universitair Ziekenhuiscentrum (CHU) werden gebracht.

Gisteren (zaterdag 26 november 2022), om 13.35 uur, werd nog een 45-jarige vrouw verbrand, dit keer in de keuken van een restaurant in Leroux, Deschaes. Dit slachtoffer werd behandeld door het SMUR-team en werd in ernstige toestand per helikopter naar het Universitair Ziekenhuis vervoerd door een Dragon 971-helikopter.

En als wet van de keten werd op zaterdag aan het einde van de middag het restaurant “Chez Roro” in Petit-Bourg door brand verwoest. Er zijn in dit geval geen gewonden gevallen.

Lees ook: Betty Burg: restaurant van Che Roro, in vlammen opgegaan

READ  Het hoofd van NASA vreest de ontwikkeling van China's militaire ruimtevaartcapaciteiten