Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een Russische functionaris zei dat ‘duizenden’ mensen de regio Charkov zijn ontvlucht

Een Russische functionaris zei dat ‘duizenden’ mensen de regio Charkov zijn ontvlucht

Een Russische functionaris zei dat “duizenden” mensen de regio Charkov zijn ontvlucht

ondergeschikt “in de duizenden” Vyacheslav Gladkov, de gouverneur van de Russische regio Belgorod die grenst aan Oekraïne, zei dat een persoon de regio Charkov, die het toneel was van de Oekraïense tegenaanval, binnen vierentwintig uur naar Rusland had verlaten. “Het was niet de gemakkelijkste nacht, het was niet de gemakkelijkste ochtend. De afgelopen 24 uur zijn duizenden mensen de grens overgestoken”Hij zei in een videotoespraak die zondag werd uitgebracht: Op zijn kanaal Telegram.

Volgens informatie van het Russische persbureau TASS was er zaterdag bericht over voogd, kregen inwoners van de bezette gebieden van de regio Charkov het advies om naar Rusland te evacueren. wie welke ‘Je gaat levens redden’De ambtenaar van het in Moskou opgerichte district, Vitaly Ganchev, zei. De heer Gladkov zei ook dat voedsel en humanitaire hulp zal worden verstrekt aan mensen die in hun auto moeten wachten om Rusland binnen te komen, in Lugachevka.

De meeste mensen die de grens in de regio Belgorod overstaken, gingen zich vestigen bij hun familieleden die in Rusland woonden, aldus gouverneur Gladkov. “Vandaag zijn er 1.342 mensen in de 27 tijdelijke accommodaties die in het gebied zijn opgezet”speciaal. ‘Situatie is onder controle’Hij benadrukte dat er zondagmiddag geen lange wachtrijen meer waren aan de grens, in tegenstelling tot de avond ervoor.

READ  Een overstroomde stad van octopussen die voor het eerst eieren uitbroeden waar wetenschappers bij zijn!