Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een populair biermerk is teruggeroepen vanwege bevriezing van de flessen

Een populair biermerk is teruggeroepen vanwege bevriezing van de flessen

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

Dit bier wordt gedistribueerd in tweehonderd Intermarché-winkels in de regio's Nouvelle Aquitaine en Occitanie en kan duizeligheid, misselijkheid, braken en buikpijn veroorzaken.

Beroemd witbier “Met citrustonen” Het bevat eigenlijk antivriesvloeistof. Volgens de officiële website VerbruiksherinneringHet onderzoek maakte het mogelijk om de accidentele aanwezigheid van ethyleenglycol op te sporen in Blanc 1664-bier, verkocht in verpakkingen van 12 flessen van 25 centiliter. Deze producten, gemaakt door de Kronenburg Brewing Company, werden tussen 3 en 10 april verkocht in bijna tweehonderd Intermarche-winkels in de regio's Nouvelle-Aquitaine en Occitanie.

Ethyleenglycol, een chemische verbinding die specifiek wordt gebruikt als antivries in autokoelvloeistof, maakt dit bier ongeschikt voor consumptie. De opname ervan kan misselijkheid, duizeligheid, braken en buikpijn veroorzaken.

Deze bierblikjes zijn sinds donderdag onderwerp van een terugroepactie en consumenten worden uitgenodigd deze terug te brengen naar de verkooppunten waar ze ze hebben gekocht.

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

READ  De val van Luko, deze Franse startup die een revolutie teweeg wilde brengen in de verzekeringswereld