Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een begraafplaats met honderden auto’s begraven in een grot!

Een begraafplaats met honderden auto’s begraven in een grot!

Een prachtige locatie in Noord-Wales, genaamd de ‘Cave of Lost Souls’, is een waar autokerkhof geworden met meer dan duizend verlaten voertuigen.

De Cave of Lost Souls bevindt zich in een ondergelopen steengroeve in Noord-Wales Een unieke plek. Deze steengroeve, voorheen bekend als de Jeroen Slate Mine, was van 1820 tot de sluiting in 1970 in bedrijf. Deze locatie, nu verlaten, is omgebouwd tot Auto begraafplaats Waar honderden voertuigen langzaam roesten in de donkere diepten.

De vreemde aantrekkingskracht van een autokerkhof

Naast auto’s staan ​​er diverse huishoudelijke apparaten en ander afval, waardoor de plek een… Een echte ondergrondse vuilstortplaats.

Anthony Taylor, een grotonderzoeker, beschrijft deze plek als… “Een van de vreemdste plekken ter wereld”. In een interview met de BBC uitte hij zijn verbazing: “Hoe vaak zie je honderden ondergrondse auto’s verlicht door de zon?” De waarheid is dat deze visie uniek en verbazingwekkend is. Op online gedeelde video’s is te zien hoe stapels auto’s diep in de grond zijn gestapeld, waardoor ze naar boven zijn gekomen Een surrealistisch en prachtig tafereel.

De griezelige aard van de Grot van Verloren Zielen heeft ontdekkingsreizigers van over de hele wereld aangetrokken. Gregory Rivollet, een Franse ontdekkingsreiziger, beschreef zijn ervaring aan WalesOnline: “Er was iets heel surrealistisch aan deze verkenning: het was volkomen donker, nat, glad en heel gevaarlijk. Dan zie je het onverwachte: een berg oude auto’s.”

Een erfenis van afval en roestige auto’s

Maar, De plaats is niet veilig. De omstandigheden zijn daar zeer onstabiel, waarbij regelmatig stukken leisteen van het dak vallen. Gregory waarschuwt voor de gevaren van een bezoek aan deze mijn en wijst erop dat de instabiliteit van de structuur dit moeilijk maakt Een gevaarlijke plek voor onvoorbereide bezoekers.

Het is een website geworden Een populaire plek voor influencers op sociale mediaHij wordt aangetrokken door de verbluffende uitstraling van de ondergrondse autobegraafplaats. Helaas heeft deze belangstelling ook geleid tot een toename van het afval dat bezoekers achterlaten, waaronder de rubberen vlotten die werden gebruikt om door de ondergelopen steengroeve te navigeren. Anthony Taylor heeft scherpe kritiek op dit onverantwoordelijke gedrag en beschrijft de slotscène als een… “Zee van opblaasbare boten”.

In een poging de steengroeve op te ruimen, namen Anthony en een paar andere ontdekkingsreizigers het initiatief Verwijder zoveel mogelijk afval, waaronder ongeveer dertig verlaten rubberboten. Ondanks hun inspanningen… De plaats is nog steeds gevaarlijk en vervuildIedereen eraan herinneren dat het respecteren van natuurlijke en historische locaties essentieel is.

READ  Rechtstreeks van de markten: Michelin, Stellantis, STMicroelectronics, Bénéteau, Fnac Darty, Glencore, TUI... - 13/02/2024