Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

EdF: P. Pogba – PlayStation-team

Een favoriet voor het EK, Frankrijk toonde zijn bewondering op papier. Zelfs Paul Pogba (28, 79 caps en 10 goals) zei dat hij verbaasd was over de kwaliteit van de driekleur. Maar de middenvelder wilde toch een waarschuwing geven.

“Het is waar, het is ongelooflijk, het is prachtig. Ze zeggen dat het het PlayStation-team is, vergeleken met de Fransen die Eurosport heeft ontmoet. Nu zal het altijd een PlayStation-team zijn zolang we geen titels winnen. Je moet als je een titel wint, moet je aan al die verwachtingen voldoen want we gaan afwachten.” Meer met Karim (Benzema) terug. Zo’n scoreblad is altijd leuk om te zien. (…) Maar we moeten nog werken , wees nederig en ik wil zelfs de kleine teams verslaan.”

“Het zal niet gemakkelijk zijn. Ik zou deze boodschap zelfs aan de hele wereld en aan Frankrijk willen overbrengen: het is geen gegeven. We hebben natuurlijk een heel goed team, het is mooi, we horen veel complimenten:” Wat een team! Iedereen is jaloers op ons… “Het is goed, maar we houden onze voeten op de grond. We willen nog steeds winnen, we moeten klaar zijn in het hoofd en niet denken dat we er zijn”, waarschuwde Pogba om overmoed te voorkomen.

12.760 keer gelezen – Geschreven door Eric Bethesey op 05/06/2021 om 09:12 uur


READ  Paris Saint-Germain: Mauricio Pochettino opent de deur naar een grote verandering!