Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

E3 2021: Avatar – Frontiers of Pandora onthuld door Ubisoft – Video Game Nieuws

Olivier Palaruello

Filmjournalist/manager van videogames

Olivier Palaruelo is zo dol op VHS en genrefilms dat hij de roman gewillig verlaat om zich met documentaires en actuele thema’s in de realiteit onder te dompelen. Verliefd op fysieke media heeft hij sinds zijn vroege jeugd ook veel tijd voor videogames doorgebracht.

“Avatar: Frontiers of Pandora”, onthuld in 2017 door Ubisoft en ontwikkeld door studio Massive Entertainment, gebaseerd op een licentie van James Cameron, debuteerde op de E3. Met foto’s!

Ubisoft

editor Ubisoft Hij hield gisteren zijn conferentie, gedoopt Ubisoft Striker, tijdens de E3-show. Pandemie verplicht, het evenement vindt dit jaar, net als de show, uitsluitend in digitale vorm plaats.

Temidden van vele DLC-aankondigingen en meer Seizoensbon Om in relatie te komen tot de games in de catalogus (inclusief DLC voor hun game Assassin’s Creed: God Aankondiging deze zomer dat het beleg van Parijs zal beginnen), foto’s ervan Far Cry 6 waar Giancarlo Esposito de superschurken speelt, een nieuwe kruising tussen Mario en de Rapids, Ubisoft De eerste afbeeldingen van de game onthuld op basis van de Avatar-licentie.

In 2017 kondigde de Franse uitgever een samenwerking aan met Fox Interactief En de Lightstorm-entertainment Een spel maken gebaseerd op de avatarwereld van James Cameron. De titel, ontwikkeld door het team achter Diptych’s solide “The Division”, is sinds deze aankondiging erg conservatief geweest…

Dus moesten we vier jaar wachten om de eerste afbeeldingen van de game te ontdekken, genaamd Avatar: De grens van Pandora. Wanneer je de first-person-weergave kiest, zal de game een origineel verhaal bevatten dat je in de schoenen plaatst van de Na’vi die de regio’s van het Westen verkennen.

READ  De eerste persaankondigingen zijn gevallen!

Avatar: De grens van Pandora Verwacht in 2022 op pc en Xbox Series X | S, PlayStation 5 en Stadia; Hetzelfde jaar dat James Cameron’s Avatar 2 op het grote scherm zou verschijnen.