Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Drama in een metrostation: een man sterft met zijn hoofd vast in een rolluik “het vierde incident”

Drama in een metrostation: een man sterft met zijn hoofd vast in een rolluik “het vierde incident”

Op zaterdag 3 juni 2023 stierf een man nadat zijn hoofd vast kwam te zitten in een rolluik in een metrostation in het centrum van Brussel, België.

Het is de vierde keer sinds maart dat een dergelijk ongeval plaatsvond. Die nacht, rond 4.30 uur ’s ochtends, stierf een man in het V-metrostation Brusseleen verklaring Avond.

Ondanks pogingen tot reanimatie door ambulancepersoneel bezweek hij aan zijn verwondingen. Er is een onderzoek gestart om te begrijpen hoe een vierde persoon in twee maanden tijd vast kon komen te zitten in de luiken van een metrostation.

Boxed hoofd

Van zaterdag op zondagnacht omstreeks 04.30 uur kwam een ​​man met zijn hoofd vast te zitten tussen de luiken van het metrostation Rogier in Brussel. Zijn bovenlichaam zat vast en hij kon zichzelf niet bevrijden. De brandweer werd gewaarschuwd en verwijderd.

ondanks reanimatiepogingenDe man overleed even later, legden de hulpdiensten uit aan onze collega’s: “Hij zat vast in het bovenlichaam. Na zijn vrijlating werd direct een helaas mislukte reanimatiepoging uitgevoerd. De man overleed. Ter plaatse.”

een onderzoek openen

“De omstandigheden worden onderzocht”, zegt brandweerwoordvoerder Walter DeRio. Volgens onze collega’s doet deze tragedie zich voor wanneer de autoriteiten een Dakloze wandeling op het metronetwerk van de stad. Tot dan toe waren automatische jaloezieën alleen verantwoordelijk voor “vastzittende benen”.

Op 31 mei haalden brandweerlieden een man tevoorschijn wiens been bekneld zat onder een luik. In de vorige week en twee maanden geleden werden soortgelijke incidenten geregistreerd.

READ  Boris Johnson verontschuldigt zich bij families van slachtoffers ‘voor pijn en verlies’