Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dragonflight: Pre-Expansion Event Guide – World of Warcraft

Dragonflight: Pre-Expansion Event Guide – World of Warcraft

Het Dragonflight Pre-Expansion-evenement neemt je mee naar Kalimdor en de oostelijke koninkrijken. De Primals hebben daar essentiële items gestuurd die WoW-spelers moeten afweren om te voorkomen dat deze oude landen in handen vallen van deze nieuwe vijanden. Met Elemental Attack kun je ilvl 252 items verzamelen, evenals een game en speciale collectie. Vind alle informatie over de 10.0 setup-gebeurtenis die zal plaatsvinden voordat Dragonflight wordt uitgebracht.

Deze pagina is gebaseerd op de eerste testsessie die is uitgevoerd op WoW PTR. Er zullen waarschijnlijk dingen veranderen tussen nu en het evenement.

1. Herken elementaire aanvallen

Om erachter te komen waar het evenement actief is, moet je de wereldkaart openen. U zult merken dat er meerdere zijn Pictogrammen die de aanval aangeven Primair. Dit kan in verschillende gebieden gebeuren, zoals Northern Barrens, Un’goro Crater of Badlands.

Wanneer je aankomt in een gebied dat is getroffen door de invasie, zul je merken dat er op verschillende plaatsen aanvallen plaatsvinden. Niet alle plaatsen hebben echter hetzelfde belang. Sommige aanvallen zijn klein van formaat en er zijn maar weinig monsters om te doden. Anderen op grotere schaal met de mogelijkheidgezicht hoofdeen gigantisch item waarvoor meerdere spelers nodig zijn om te verslaan.

Elke elementaire aanval wordt geassocieerd met een element: luchtEn de VuurEn de Aarde waar Water. De krachten van monsters en bazen variëren, afhankelijk van de eerste storm waarmee je wordt geconfronteerd.

2. Ontvouw elementaire aanval

Wanneer primitieven een gebied aanvallen, zul je merken dat er veel monsters zijn. Sommigen van hen zijn objecten die je meestal aantreft in het gebied dat is verwend door de elementen. Ik denk bijvoorbeeld aan de Birds of Paradise in Northern Barnes. Nieuwe items zijn ook in aantal, met reguliere en elite-versies. Het weer in het gebied kan worden beïnvloed door regen of sneeuwval.

READ  Match Advance 10.0 Beste DPS: Devastation Evoker Devastation - World of Warcraft

Wat de regio of het type items ook is, de oeraanval vindt altijd plaats 3 stappen :

  1. Je doodt vijanden in een ring om de opkomst van de baas uit te lokken.
  2. Wanneer de baas verschijnt, vertelt het spel je dat er een bestand is hoofd bescherming. Dit is een primaire bescherming die de baas omringt en een aanval onmogelijk maakt. Je moet monsters doden om de bescherming te verminderen van 100/100 naar 0/100.
  3. Eenmaal op 0/100 kan de baas worden aangevallen en gedood.

Zodra je de baas hebt uitgeschakeld, kun je teruggaan naar het doden van de vijanden om ze opnieuw te laten exploderen. Enzovoort.

truc : Sommige vijandelijke spreuken kunnen tijdelijk worden vermeden. Tijdens een aanval door luchtelementen kan de wind je bijvoorbeeld terugduwen of teruggeworpen worden als je geraakt wordt door een orkaan.

met behulp van bestand Primaire bescherming (Een item in de scène waarop u kunt klikken), profiteert u van een boost van 60 seconden die u beschermt tegen negatieve effecten. Pas op, je krijgt dan last van a elementaire uitputting Waardoor je 2 minuten lang geen bescherming meer krijgt.

3. Bazen en beloningen

Wanneer een baas wordt geboren, verandert het pictogram op de wereldkaart en de regiokaart om aan te geven dat de baas is opgeroepen. Haast je in dat geval op volle snelheid om hem te confronteren.

Elk element heeft zijn eigen baas, met specifieke vaardigheden. Afhankelijk van hoeveel spelers er zijn, is de baas enigszins moeilijk te verslaan, maar het lijdt geen twijfel dat er tijdens de begindagen van het evenement veel mensen in de aangevallen gebieden zullen zijn, wat het doden van de bazen eenvoudig maakt.

READ  Take-Two biedt een handleiding voor de GTA 6 pc-versie

Onder de Elementale Heren vinden we in het bijzonder:

  • Lucht: Meester van de weerbarstige storm
  • Aarde: Heer van de rommelende aarde
  • Water: Frigide Echilord

Elke baas heeft zijn eigen technieken en we zullen vooral opmerken dat de Frigid Ice Lord zijn zicht aanzienlijk kan verminderen, tot het punt waarop hij praktisch zichzelf vindt als gevolg van een sneeuwstorm om hem heen.

Bazen droppen ilvl 252 items naast grijze items en het basisjuweel, een pre-expansion event-valuta.

Primal Essence kan worden gebruikt om nieuwe items te kopen van verkopers in Stormwind en Orgrimmar:

  • Een zak met boze winden spel.
  • De Primal Storm Kit is verkrijgbaar in stof, leer, post en schotel.

4. Schermafbeeldingen van gebeurtenissen vooraf uitvouwen