Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit zijn de drie nieuwe must-have producten van Lidl voor de voorjaarsschoonmaak

Dit zijn de drie nieuwe must-have producten van Lidl voor de voorjaarsschoonmaak

Voorjaarsschoonmaak is een gevestigde traditie voor een grondige schoonmaak en organisatie van het huis met de komst van de lente. Het is de perfecte gelegenheid om je omgeving op te frissen en de rommel op te ruimen die zich tijdens de wintermaanden heeft opgehoopt. De voorjaarsschoonmaak gaat verder dan alleen het schoonmaken van oppervlakken, het omvat ook dieptereiniging en het sorteren en ordenen van kleding. Om dit op de optimale manier te bereiken, is het dus raadzaam om goed uitgerust te zijn.

Lidl stoomgenerator voor 69,99 euro

Lidl stoomgenerator levert krachtige stoom van 2400W, die gemakkelijk door textielvezels dringt, Dit zorgt voor een efficiënter strijkproces. Deze hogedrukstoom maakt het gemakkelijk om hardnekkige kreuken te verwijderen, waardoor het minder moeite kost om perfect gestreken kleding te krijgen. Met 3 verschillende temperaturen past hij zich aan verschillende stoffen aan, of het nu zijde of katoen is.

Daarnaast is de stoomgenerator uitgerust met een groot waterreservoir, waardoor je langer kunt strijken zonder dat je het reservoir regelmatig hoeft bij te vullen. Het is uitgerust metDankzij het antikalkfilter zeg je vaarwel tegen witte vlekken op kleding Modderig water in de tank.

lezen
Wat zijn de verschillende soorten stofzuigers?

Voor 69,99 euro wordt de stoomgenerator verkocht met 3 jaar garantie.

Robotstofzuiger geprijsd op 99 euro

Geavanceerde robotstofzuiger Ongeëvenaard comfort. Kan worden geprogrammeerd met een afstandsbediening, kan op afstand worden bediend. Met zes verschillende reinigingsmodi past hij zich aan al uw wensen aan.

Uitgerust met tien gevoelige anti-schoksensoren en drie anti-valsensoren, kun je hem in alle rust weggooien als je weg bent, zonder bang te zijn dat hij van de trap rolt of vast komt te zitten in de hoek van je woonkamer. In werkelijkheid, Zelfstandig verhuizen in uw woningObstakeldetectie en trap vermijden dankzij slimme sensoren.

READ  Windows 12 en RAM, zal uw computer compatibel zijn?

Daarnaast is deze robotstofzuiger voorzien van twee zijborstels en effectieve filtersystemen, met een 0,3L stofopvangbak. Hierdoor kunnen ze Zuig effectief stof, haren van huisdieren en ander vuil op op verschillende grondsoorten.

lezen
Deze hoes voor schoonmaakobjecten is erg handig voor in huis

Stoomreiniger voor 44,99 euro

De stoomreiniger gebruikt tot 1.500 watt hogedrukstoom voor het verwijderen van:

  • vuiligheid
  • Vetten
  • missie Op verschillende oppervlakken, of het nu gaat om tegels, houten vloeren, tapijten, banken of zelfs glas.

Stoom dringt door poriën en spleten en doodt bacteriën, ziektekiemen en allergenen zonder het gebruik van agressieve chemicaliën.

Bovendien is het zeer veelzijdig. Het is zelfs verwijderbaar, voor een veelzijdiger gebruik, zodat u uw huis van vloer tot plafond kunt onderhouden! Hij Het bespaart ook tijd en moeite. De stoom werkt zelfs snel, in ongeveer dertig seconden, en effectief, waardoor de noodzaak van schrobben en frequente passages wordt verminderd.

Je kunt hem gemakkelijk gebruiken met zijn kabel wanneer hij is aangesloten, want hij is 6 meter lang. Als u het echter zonder wilt gebruikenheeft het toestel een autonomie van 11 minuten, met een volle tank bij de start.

Het merk bood onlangs voor minder dan 100 euro 3 accessoires aan die perfect zijn voor de voorjaarsschoonmaak.

Ik ruim mijn problemen elk voorjaar op, zoals het weggooien van oude kleren die ik nooit meer zal terugleggen