Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Diam’s: Bernard Montell’s verontrustende onthulling van de woning van de voormalige rapper

Aanwezig op Touche pas à mon poste op maandag 30 mei 2022 op C8, deed columnist Bernard Montell enkele onthullingen over de verblijfplaats van voormalig rapper Deem.

Na een lang weekend ivm Hemelvaartsdag, Cyrillus Hanouna En de columnist kwam erop terug begin Raak mijn tv niet aan Maandag 30 mei 2022, voor een nieuwe live versie van de talkshow van c 8. zoals hij gewoonlijk doet, De gastheer en zijn teams zijn terug over verschillende onderwerpen Dat markeerde het nieuws van de afgelopen dagen. Zo riepen ze bijvoorbeeld de vele evenementen op die plaatsvonden in het Stade de France, tijdens de Champions League-finale tussen Real Madrid en Liverpool op zaterdag 28 mei 2022. Cyril Hanoune informeerde ook naar de mening van zijn boek over voormalig rapper Diam.

En voor de goede orde, deze laatste keerde een paar dagen terug naar de top van het podium, ter gelegenheid van de lancering van haar documentaire, getiteld WelkomEn de Gepresenteerd op het filmfestival van Cannes in 2022. In deze film keert de voormalige muzikante uitvoerig terug naar een radicale verandering in haar leven, Waardoor hij het deed Frankrijk verlaten. “Ik wilde ergens anders. Ik heb in Yvellines gewoond, maar Soms is het niet gemakkelijk om gesluierd te zijn in Frankrijk. Ik was in een klein stadje. Maar je woont niet alleen in je dorp. Eens moesten mijn kinderen naar school‘, zei ze in een interview met Parijse. Aanwezig aan de columnistentafel die dag, Bernard Montell Hij wilde de waarheid over Diems woonplaats herstellen.

READ  Wejdene fait des révélations sur sa vie amoureuse !

Bernard Montell over Diams: “Ze heeft een huis niet ver van waar ik was in Marrakech”

Woont u in Dubai?vroeg Geraldine Maillet.Nee, dit is fout’, antwoordde de voormalige gastheer van . onmiddellijk TF1. “Ze zeggen dat Emirates overal is. Het spijt me, maar ze heeft een huis niet ver van waar ik was in Marrakech. Trouwens, haar buurvrouw Vita en de andere buurvrouw Solomon“De onthulling die veel grappen van Cyril Hanoun inspireerde”, voegde Bernard Montell eraan toe.Vita is de beste vriend en ze leven hetzelfde“De schrijver is erg blij om deze informatie te onthullen.”Dit is informatieTwee keer herhalen.

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen