Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze videogame maakt ze al meer dan 25 jaar gek… Dit nieuwe Mario 64-record gaat van 25 uur naar 1 minuut, wat voorheen ongehoord was!

Deze videogame maakt ze al meer dan 25 jaar gek… Dit nieuwe Mario 64-record gaat van 25 uur naar 1 minuut, wat voorheen ongehoord was!

Spelnieuws Deze videogame maakt ze al meer dan 25 jaar gek… Dit nieuwe Mario 64-record gaat van 25 uur naar 1 minuut, wat voorheen ongehoord was!

delen:


In de speedrunning-gemeenschap van Super Mario 64 zijn er altijd gekke praktijken gaande. Vanwege de specifieke uitdaging duurde het tot 26 uur om het level te voltooien. Gelukkig hebben speedrunners een techniek gevonden om deze taak te voltooien… in minder dan een minuut.

Super Mario 64, oorspronkelijk uitgebracht in 1996, is absoluut een van de snelste games ter wereld. Naast de populariteit van het basisspel is Mario's eerste 3D-avontuur bijzonder geschikt voor training, wat verklaart waarom het zo populair is onder speedrunners. Naast dat spelers het spel zo snel mogelijk moesten uitspelen, legden de spelers zichzelf in de loop van de tijd extra beperkingen op. Verzamel alle sterren, slechts één of geen, dit zijn enkele van de uitdagingen waarmee de meest vastberaden speedrunners worden geconfronteerd. Maar van alle categorieën is er één die opvalt omdat het absoluut gek klinkt.

Koop Super Mario Bros. Wonder op Nintendo Switch op Amazon

De meest belachelijke uitdaging in Super Mario 64

De “Button Challenge” is een categorie speedruns in Super Mario 64 die bestaat uit het zo snel mogelijk voltooien van het spel… zonder überhaupt te springen.. Het volstaat te zeggen dat dit een afwijking is, aangezien springen de belangrijkste zet van Mario is, en zelfs de belangrijkste zet van het platformgenre, zonder welke het meestal onmogelijk is om iets te doen. Echter, Spelers hebben het spel op deze manier kunnen uitspelen en willen nu zo snel mogelijk daar komen.

READ  De eerste Google Watch komt volgend jaar uit

Nou, duidelijk, Deze volkomen belachelijke uitdaging kan in het echte leven niet worden bereikt, wat betekent dat het dient als een speeltuin voor TAS-gebruikers, dat wil zeggen degenen die TAS gebruiken. Ter herinnering: TAS, voor Tool-Assisted Speedrun, bestaat uit het maken van een speedrun met behulp van een tool waarmee u de bedieningselementen frame voor frame kunt definiëren. Met andere woorden, dit kan niet worden gedaan met een console. Ondanks alle middelen die ze tot hun beschikking hebben, De “Button Challenge” in Super Mario 64 duurt bijzonder lang, vooral vanwege het Lethal Lava Land-niveau Om de ster genaamd “Volcano Elevator Tour” te verzamelen.

Om te slagen, TASers moesten de vijand 26 uur lang op een locatie buiten de grenzen van de kaart duwen totdat de vijand een bepaalde snelheid kreeg waarmee Mario geduwd kon worden. Totdat hij zijn doel bereikt. Met andere woorden: het is een enorme tijdverspilling, maar er is onlangs een oplossing voor gevonden.

Nu vangen TASers een vijand op in een specifieke muur om Mario naar een geschikte locatie te duwen, waardoor hij in een waterval van lava stuitert die hem naar de ster brengt. Een absoluut geweldige reeks om naar te kijken waarmee je van 26 uur manipulatie naar slechts één minuut kunt gaan, een enorme stap voorwaarts in dit absoluut gekke project. Dus bijna 30 jaar na de release blijft Super Mario 64 een geweldige speeltuin voor snelheidslopers.

Deze pagina bevat affiliate links naar specifieke producten die JV voor u heeft geselecteerd. Elke aankoop die u doet door op een van deze links te klikken, kost u niet meer, maar de online verkoper betaalt ons een commissie. De prijzen die in het artikel worden vermeld, zijn de prijzen die door de verkoperssites worden aangeboden op het moment van publicatie van het artikel en deze prijzen kunnen naar goeddunken van de verkoperssite variëren zonder de joint venture hiervan op de hoogte te stellen.
Lees verder.