Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De zoektocht naar de nummer 9 wordt steeds duidelijker bij FC Barcelona

Wat volgt er voor deze advertentie?

Maar wat gaat Barcelona doen in deze laatste dagen van de transferperiode? Nadat Ferran Torres en Dani Alves zijn gearriveerd, wil Xavi koste wat kost nummer 9 zijn, vooral met de fysieke problemen in Memphis Depay. Toegegeven, de zaak Ousmane Dembele voorkomt veel, maar dat weerhoudt het management er niet van om koste wat kost in te graven.

Adama Traoré zal zich nu al inzetten voor de komende uren. Zelfs de Wolverhampton-spits, wiens zaakwaarnemer niemand minder is dan Jorge Mendes, had gisteren een medische keuring en zou zich voor het tweede deel van het seizoen bij de Cola-ploeg moeten voegen. Maar de Spanjaard heeft niet echt het doelpuntenprofiel, dat is wat Barcelona vooral zoekt.

Aubameyang lening in onderhandeling

Het spel van kleine stoelendans vindt plaats. Dusan Vlahovic scoorde bij Juventus, waardoor de oude dame de lening van Alvaro Morata kon afbouwen (wat nog moet gebeuren), maar de laatste ziet er niet naar uit dat hij naar Catalonië gaat, zoals hij vaak had gehoopt. Atlético Madrid, dat hem uitleende aan de Bianconeri, zou uiteindelijk geen directe rivaal in La Liga willen promoten.

En daarom , sport- En Sportwereld officieel vanmorgen. Als een van de aanvallers arriveert, is het waarschijnlijk Pierre-Emerick Aubameyang. De Gabonees, die geschorst is door Arsenal, zal een heel goede uitweg vinden. Onderhandelingen voor een lening van zes maanden zijn al begonnen Maar nogmaals, het zal afhangen van Ousmane Dembele. Alleen deze laatste kan plaats maken voor een andere rekruut dan Adama Traore.