Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De uitvoerende macht zegt nee tegen de terugkeer van het imperiale eenhedensysteem

De uitvoerende macht zegt nee tegen de terugkeer van het imperiale eenhedensysteem

Het idee werd gelanceerd door Boris JohnsonMaar uiteindelijk werd ze begraven. De Britse regering kondigde woensdag aan af te zien van de terugkeer naar het imperiale systeem van metingen (ounces, inches, enz.), waarvan de voormalige premier een symbool maakte van de voordelen van Groot-Brittannië. Het vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie.

Daarom moeten de hoeveelheden producten die in het land worden verkocht altijd op de verpakkingen verschijnen in volgorde van prioriteit in kilogram of liter, of volgens het metrieke stelsel, zoals het Ministerie van Handel heeft besloten tijdens het bestand van de banketbakkers. Hoeveelheden kunnen verschijnen in ounces, inches of ponden, maar zijn minder duidelijk.

Na vrijlatingEuropeese Uniewier regels het metrieke stelsel in alle lidstaten afdwingen, gaf de conservatieve regering, destijds onder leiding van Boris Johnson, aan dat zij de Britse wet wilde veranderen om de eer van de imperiale eenheden te herstellen en daarmee de herstelde vrijheid van de imperiale eenheden te belichamen. Verenigd Koninkrijk.

De Engelsen wilden het metrieke stelsel behouden

Maar na uitgebreid overleg in 2022 zei bijna 99% van de deelnemers dat ze de prioriteit die aan het metrieke stelsel werd gegeven, wilden behouden. De regering merkte echter in een persbericht op: “Zelfs als de regering de wet niet verandert, zullen er nieuwe richtlijnen worden gepubliceerd om het bewustzijn van de bestaande vrijheden te bevorderen, waardoor imperiale eenheden naast hun duidelijkere metrische equivalenten kunnen worden getoond.”

Hij kondigde ook aan dat er een “bredere herziening” van de meetregels gaande is “in lijn met het engagement van de regering om kansen voor hervormingen te identificeren” die de Brexit biedt. Als eerste stap zal het vanaf 2024 mogelijk zijn om in bars, restaurants of supermarkten een ‘pint’ wijn of mousserende wijn (d.w.z. 568 ml) te kopen, of zelfs wijn in een verpakking van 200 ml.

READ  Marine Le Pen loopt ver vooruit in West-Indië, Reunion, Guyana en Mayotte