Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De man zal 550 kinderen verwekken door sperma te doneren

De man zal 550 kinderen verwekken door sperma te doneren

Brugner – een Nederlandse vereniging diende in 2017 een klacht in tegen de muzikant, toen hij al 102 kinderen had gebaard

Zonder de laatste nieuwe klacht ingediend door een vereniging, hoeveelkinderen Ging hij de 41-jarige Nederlander stoppen? Door honderden spermadonaties wordt hij vader van 550 kinderen, zo werd vrijdag gemeld. Le Figaro. de eerste klacht Het was door een Nederlandse vereniging tegen het individu aangespannen. Vervolgens kreeg hij in 2017 een waarschuwing en werd hij op de zwarte lijst gezet van klinieken in het land, waardoor hij geen meer donaties kon krijgen.

De Nederlandse Vereniging van Verloskundigen en Gynaecologen ontdekte dat hij al in meer dan tien klinieken sperma had afgestaan ​​en vervolgens verantwoordelijk was voor de geboorte van 102 kinderen. naar HollandToen verbood de wet om meer dan 25 keer sperma te geven. In 2023 betaalt de loi du pays een voluntaire, waardoor het aantal gezinsleden dat de leeftijd van 12 jaar heeft bereikt, wordt beperkt. zijn centaines, broeders en zusters.

Donaties aan Denemarken en Oekraïne

Maar deze straf hield hem niet tegen, maar had tot gevolg dat de Nederlander ertoe werd aangezet zijn sperma buiten Nederland te doneren, met name in Denemarken en Oekraïne en via online contact met mensen. Tais van der Me (…) Lees meer in 20 minuten

Lees ook:
‘Alles is seksueel’: de consistentie van het sperma verandert, is het gevaarlijk?
Vruchtbaarheid: hoe microben in sperma de ‘kwaliteit’ kunnen veranderen
De bio-ethische code: wat verandert het de-anonimiseren van gameetdonoren voor kinderen geboren op ART?

READ  Grizzlies - Opmerking van Lakers: zelfs met één arm doet AD veel pijn